PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

02.06.2016.

SARAJEVO HVATAJ!

Početak ljetnih praznika u Sarajevu i ove godine bit će u znaku sporta i dobre zabave. Riječ je o Happy :))) S.ketch Street Volleyball 2016 – 8. turniru u odbojci na otvorenom koji će se održati od 11. do 13. juna na trgu ispred Sarajevo City Centra.

 

s_ketch_2016

 

Organizatori događaja su Marketing agencija „B40" i Odbojkaški klub „ORT".


„Happy :))) S.ketch Street Volleyball 2016" je kombinacija sporta, kvalitetne pop muzike i zabavnog programa, te niza popratnih takmičenja za publiku. „Cilj nam je da pružimo interesantan, urban, sportsko-muzički sadržaj za naše sugrađane i turiste. Nakon šest godina organizacije turnira za odrasle na pijesku, od prošle godine smo odlučili organizovati turnir za djecu. „S.ketch Beach Volleyball" je postao „S.ketch Street Volleyball". Na platou Sarajevo City Centra, postavićemo posebnu podlogu za uličnu odbojku", riječi su Gorjana Bilalagića, direktora turnira.

Osnovu S.ketch-a čini sportski događaj u kombinaciji sa pratećim sadržajem.  Pravila su jednostavna: igra se 4 na 4. Pravo učešća imaju sve djevojčice rođene 1999. godine i mlađe.  Biće podijeljene u tri konkurencije:  98-00; 01-02; 03-mlađe. Prve tri ekipe u sve tri konkurencije nagrađuju Happy, Argeta i SAS.

Svi učesnici se trebaju prijaviti do 06.06.2016. godine, a upute za prijavu mogu preuzeti  na web stranici www.odbojka.ba ili www.sketch.ba. Više informacija je dostupno i na FB/SketchStreetVolleyball. 

Ovu manifestaciju su podržali: Happy, Argeta, Konzum, Skycola, Sarajevo City Centar, Blok - Peugeot, SAS, Railcargo logistics, i Knap studio.