PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

16.12.2014.

Udruženje - klub sporta i rekreacije za sve: Projekat badminton

Stručno vođena rekreacija je nešto novo u Sarajevu. Namijenjena je svim odraslim osobama, koje žele učiniti nešto dobro za svoje zdravlje. Termini su nedjeljom od 16:00 sati i srijedom od 21:00. Dobrinjska (Peta) gimnazija.U aktivnosti je uključen certificirani trener. Prijave na mail: badminton@rekreacija.ba

 

badminton_welcome

Stručno vođena rekreacija.

Prednost naše organizovane rekreacije je u stručnom vodstvu. Certificirani treneri badmintona će s vama uz rekreaciju, usavršavati i vašu tehniku. Naš cilj je vrlo brzi napredak u igri. Kroz mjesec dana, Vi ćete biti opsjednuti badmintonom. Sa nestrpljenjem ćete čekati sljedeći termin. Postaćete zaluđeni ovom magičnom igrom.

Zašto badminton?

Badminton kao najmodernija rekreativna aktivnost u svijetu je savršen za rekreaciju, sagorjevanje masti i kondiciju. U trenutnim uslovima brzog života, badminton je idealno rješenje za brzu i intenzivnu rekreaciju.

Ko su naši rekreativci?

Dobrodošli su svi. Iako je badminton dobio titulu najmodernijeg sporta, kao najučinkovitija rekreacija za poslovnog čovjeka, koji je uvijek u nedostatku vremena, naš projekat je namijenjen i svim ostalim. Za sve imamo vremena. Dobrodošli su i oni željni novih izazova. Roditelji sa djecom, jer i za najmlađe imamo osmišljenu zabavu te lagane trenažne procese.
Dakle radi se o zabavnom i dinamičnom sportu koji troši čak 650 kalorija po partiji! Badminton će vam  učvrstiti mišiće, s naglaskom na stražnjicu i noge. Ne gubite vrijeme i novce na neke elektrolipomega kozmetičke tretmane, kad se možete igrati…

Kako početi?

Prijavite se na telefon: 061 200 422 ili 061 225 845 ili pitajte sve na mail: badminton@rekreacija.ba

Posjetite našu Facebook stranicu i lajkajte...

Termini su nedjeljom od 16:00 sati i srijedom od 21:00. Dobrinjska (Peta) gimnazija.