PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

28.03.2016.

Upiši se u Salomon školu trčanja Sarajevo

Dragi atletičari i oni koji će to tek postati, profesionalci i amateri, sa ponosom Vam predstavljamo projekat Atletskog kluba Sarajevo u saradnji sa svjetski poznatim brendom sportske opreme Salomon. 

 

skola_trcanja_salomon


Kroz projekat Salomon škola trčanja namjeravamo prije svega sto više ljudi učiniti zdravijim i naučiti da više rade na sebi , te na ispunjenju svojih ciljeva. Kroz grupne treninge pružiti ćemo Vam i dodatnu motivaciju jer će Vas kako treneri, tako i grupa bodriti da izdržite i trening privedete kraju i kada Vam je dan loš i kada bi ste, da sami trenirate, vjerovatno odustali. Druženje je još jedan od razloga da nam se pridružite na treninzima jer zajednički interesi spajaju ljude.

Ko može biti član

Sve osobe starije od 14 godina, kojima iz nekog zdravstvenog razloga nije zabranjen ovaj vid fizičke aktivnosti, bez obzira na spol, godine, visinu, težinu. Sve što Vam treba su volja, želja i patike za trčanje.

Kako postati član

Da bi ste postali članom Salomon škole trčanja potrebno je da popunite online obrazac koji ćete pronaći na našoj web stranici, da nas kontaktirate ili posjetite u prostorijama Kluba gdje ćemo Vam detaljnije objasniti sve pojedinosti , prednosti i mogućnosti.

Cijena članarine

Promotivna mjesečna članarina za 2016. godinu iznosi 45 KM. Plaćanjem 6 mjeseci unaprijed dobijate jedan mjesec gratis plus specijalan Salomon poklon iznenađenja.

Kroz članstvo u Salomon Školi trčanja dobivate:

Educirane i stručne trenere
Dvije atletske staze - zemljanu i tartan
Sportske rekvizite, teretanu, svlačionice
Obezbjeđen parking prostor
Salomon majicu
Pogodnosti prilikom kupovine u trgovinama zastupnicima Salomon opreme
Diplomu o uspješno završenoj školi trčanja

Lokacije treninga

Park "Betanija"
Atletski poligon Sarajevo

Kontakt

Patriotske lige bb, 71000 Sarajevo
Broj telefona: +387 33 667 608