PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

16.02.2016.

Internacionalni turnir u malom fudbalu - Horde Zla 2016

Bosna i Hercegovina i njen glavni grad Sarajevo će u nedelju 21.02.2016. biti domaćin najvećeg Internacionalnog turnira u malom fudbalu. Turnir "Horde Zla 2016" održati će se u Centru Skenderija, u organizaciji Udruženja navijača FK Sarajevo.

 

horde_zla_turnir


Turnir se igra u čast naših prijatelja koji više nisu s nama, ali i zbog toga što prikupljena sredstva planiramo dati u humanitarne svrhe, jer to je nešto što našu ljubav prema klubu čini još jačom. Nakon brojnih donacija realizovanih do sada, želimo nastaviti s dobrotvornim akcijama i time pokazati da mišljenje javnosti o navijačima polako treba mijenjati i da stereotipe treba potisnuti.

Revijalna utakmica


Prije velikog finala odigrati će se i revijalna utakmica protiv Rundinih legendi: Hodžić, Smiječanin, Turković, Obuća, Suljagić, Uščuplić Dženan, Uščuplić Ervin, Ferhatović, Naser, Hasančić, Ćimić, Ihtijarević, Koljenović, Karadža, Zukić, Terzić, Mahmutović, Smajo, Duro, Fazlagić...

Humanitarni karakter


Na pomenutom turniru osim mnogo lijepih akcija i golova svi zainteresirani će moći da doniraju krv, čime nastavljamo akciju koju smo skupa sa Zavodom za transfuzijsku medicinu FBiH pokrenuli krajem prošle godine.