PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

22.04.2016.

Banja Luka Open 2016 međunarodni badminton trunir za igrače rekreativce

Ovaj, sada već tradicionalan događaj, je prije svega u funkciji promocije bavljenja badmintonom i sportom uopšte, ali isto tako i u funkciji promocije potencijala Banja Luke: privrednih, turističkih sportskih i svih drugih.

 

banjaluka_open_2016

Badminton klub „Banja Luka" 23.04.2016. godine organizuje treći po redu međunarodni badminton turnir za igrače rekreativce - „Banja Luka Open 2016".

Turnir će sa početkom u 9:00 časova biti organizovan u sportskoj dvorani "Farma-Prom" a završetak turnira se očekuje oko 21:00 čas.

„Banja Luka Open 2016" je dio serije turnira koji se organizuju u regiji, a na kojima igrači rekretaivci iz  zemalja regije provode vrijeme u sportskom takmičenju, prijatnom druženju, stvaranju novih prijateljstava, upoznavanju gradova domaćina.

U ovaj projekat su uključeni gradovi poput Maribora, Ljubljane, Brežica, Zagreba, Varaždina, Beograda, Širokog, Sarajeva, a među njima je i naš grad.

Organizovanje ovih turnira pretvorilo se u zdravo rivalstvo kroz koje organizatori pokušavaju na najbolji način promovisti svoj grad, a naročito brendove i kompanije koje su specifične po tom što im je sjedište i mjesto nastanka u određenim gradovima.

Tako će ovogodišnjem BL Open 2016 svoju podršku pružiti "Manja", "Nektar", "Sport Vision" i "Hemofarm".

Ovogodišnji BL open 2016 će biti i u funkciji obilježavanja Dana grada Banja Luke i odavnja počasti oslobodiocima grada od okupatora u II svjetskom ratu.