PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

O nama

Na stranicama ste sportsko-rekreativnog web portala REKREACIJA.BA.

Želimo da aktivno kreiramo, promovišemo i stvaramo okruženje u kojem će svaki posjetitelj portala naći izazov te biti podržan u potrazi za odgovarajućim klubom ili samostalnom rekreativnom aktivnošću. 

REKREACIJA.BA ima namjeru da ostvari kontakte te aktivno surađuje sa sportskim, amaterskim i rekreativnim organizacijama i širim društvenim sportskim institucijama kako bi povećali mogućnosti bavljenja sportom, povećali kapacitete sportske ponude i sportske industrije, tj. jednostavno kreirali bolje mjesto za sudjelovanje u sportu i rekreaciji.

Sport i rekreacija su uvijek bili dio svakodnevnog bosansko-hercegovačkog načina života. Dovoljno je pogledati oko sebe, u bilo kojem dijelu Bosne i Hercegovine da se nalazite, i vidjećete prekrasne krajolike, čistu zemlju, prekrasne rijeke, lijepe parkove i igrališta. U tako lijepoj zemlji, biće Vam dovoljno samo par minuta da u prisnom razgovoru sa ovdašnjim dobrim ljudima shvatite kako je ovdje sport – STRAST.

Rekreacija.ba je neprofitna organizacija, koja će promovirati BiH kao destinaciju za velike amaterske sportske događaje te pomoći u razvoju amaterskih sportsko-rekrativnih programa u cijeloj regiji. Cilj nam je da ove aktivnosti pomognu maksimizirati potencijal domaćih sportsko-rekrativnih objekata, te rezultiraju ekonomskom dobiti i povećanjem kvalitete života  za stanovnike i poslovne subjekte u našoj zemlji.

Lijepo je doživjeti osjećaj zadovoljstva i umora nakon dobre zabave, bez obzira da li je to igranje, treniranje ili volontiranje. Uživajte u svakom trenutku svog slobodnog vremena, pokušajte svaki put iznova spojiti svoju dušu, svoje tijelo i prirodu u jedno.

NASLOVNICA