PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Turistički centar Neron

BIHAć, Lohovo bb

Sve najbolje želi Van porodica Bulić

Turistički centar Neron

Adresa Lohovo bb
Mjesto 77000 Bihać
Telefon 061 142 585, 061 419 686
Fax
E-mail info@neronraft.com
Web www.neronraft.com

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

 

Opis centra

Veliko nam je zadovoljstvo pretstaviti Vam naš turistički centar ”NERON” kao idealnog partnera za Vaša putovanja.

Nalazimo se na samoj obali rijeke Une u pitomom krajoliku Lohova udaljenom 10-ak km od Bihaća prema destinaciji graničnog prelaza Užljebić. Zbog čega je Una kraljica među rijekama sigurno ćete se uvjeriti kada posjetite ovu lokaciju. O očuvanosti prirode i apsolutnoj čistoći rijeke dovoljno je napomenuti da se u ovom dijelu unska voda upotrebljava za piće. Nedirnuta priroda, divljina i neponovljiva avantura garantuje da će Vaš boravak na rijeci Uni u turističkom centru ”Neron” biti nezaboravan.

Da bismo udovoljili Vašoj potražnji i udobnosti Vašeg boravka novo uređeni smještaj “Neron” nudi Vam smještaj od 40 kreveta raspoređenih u dvokrevetne, trokrevetne i četverokrevetne sobe. Smještaj je opremljen sa 5 sanitarnih čvorova i kupaonica, parking prostorom, mini muzejom i suvenir shopom. Na uređenoj plaži slobodno vrijeme možete provesti u sunčanju i prelijepom pogledu na Unu,Dvoslap i Troslap. Nezaobilazan roštilj, unska kapljica i specijaliteti bosansko-hercegovačke kuhinje. Noćno druženje uz logorsku vatru i strune gitare garantuju da će Vaš boravak biti nezaboravan. Pored smještajnih nudimo Vam i rekreative kapacitete: rafting, ribolov, biciklizam, planinarenje…

Nakon široke lepeze naše ponude garantujemo Vam da će Vaš boravak u turističkom centru ”Neron” u Lohovu (Bihać, Unsko-Sanski kanton) biti nezaboravan, a rijeka Una adrenalin i poticaj da nas opet posjetite.

UGODAN BORAVAK U TURISTIČKOM CENTRU ”NERON” ŽELI VAM VAŠ DOMAĆIN PORODICA BULIĆ