PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Fitness centar Gym4life

BANJA LUKA, Vojvode Živojina Mišića 10

Fitness centar Gym4life

Adresa Vojvode Živojina Mišića 10
Mjesto 78 000 Banja Luka
Telefon 065 059 700
Fax
E-mail info@gym4life.com
Web www.gym4life.com

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

 

Opis centra

Fitness centar Gym4life je najveći centar takve vrste u Banja Luci (i BiH). Prostiremo se na preko 1200 kvadrata prozračnog prostora okruženog staklenim površinama i visinom od 5 metara. Nalazimo se u ulici Vojvode Živojina Mišića 10 (Borik, iznad supermarketa MAXI).

U sklopu našeg centra nalazi se teretana sa preko 70 radnih jedinica i sala površine 230 kvadrata. Za naše članove tu su i popratni sadržaji kao što su sauna, solarijum, masaža, tuševi, fit bar itd. "4life” je opremljen Cybex profesionalnim spravama koje koriste vrhunski američki  sportisti. Veliki izbor bučica klupa i mašina će Vam pomoći da na lakši način oblikujete svoje tijelo i dođete do željenih rezultata. Bogat kardio program se sastoji od  profesionalnih traka za trčanje (Cybex pro i Life fitnes),  orbitreka, stepera i bicikla.

U fitness centru 4life, od sadržaja izdvajamo: bodybuilding, aerobic, pilates, tae bo, zumba, yoga, kickbox aerobic, military aerobic, step aerobik, aerobic mix, hi-energy, hi-lo aerobic, step aerobik, dance aerobic, total abdominal, kids fitness... Pored toga tu su i sekcije džudoa i karatea za najmlađe.

Tu smo da Vam pružimo prijatan i prijateljski ambijent u kojem možete vježbati u miru pod budnim okom naših instruktora.

Foto galerija je trenutno prazna.