PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

07.06.2012.

Prvih dvadeset prijavljenih dobija besplatnu mjesečnu članarinu za Vaterpolo školu

Za svoju djecu, želite najbolje. Želite da budu zdravi, visoki, široki, pametni....Rekreacija.ba vam omogućava da početak bude besplatan. Uz to, najvažnije je da djecu prepustite iskusnim i kvalitetnim pedagozima. A Akademiju b, krasi jedan od najboljih trenerskih timova u BiH.

 

vaterpolo_akademija_b

U toku je upis u školu vaterpola za slijedeća godišta : 2000,2001,2002 te 2003 . 
Termini su :
Ponedjeljak od 17,30-18,30 , 
Srijeda od 17,00-18,00
Petak 17,00-18,00

Prijave na mail: info@rekreacija.ba, sa naznakom " za Vaterpolo školu Akademija b"

Plivačka vaterpolo AKADEMIJA b nastala je u oktobru mjesecu 2010 godine u cilju poboljšanja rada sa mlađim kategorijama . Akademija b  trenutno broji oko stotinjak članova u plivanju i vaterpolu. 
Akademija b je posvećena radu sa mlađim i unapređenju sporta u glavnom gradu BIH - Sarajevu . 

Sa djecom rade treneri iz Dubrovnika koji su u karijeri nastupali za jedan od najtrofejnijih klubova na svijetu - Dubrovacčki JUG .

Naši rezultati govore sami za sebe, tako da možemo naglasitit da klub uspješno nastupa u Vaterpolo Ligi, te je u svim svojim kategorijama ubjedljivo osvajao prva mjesta.

Plivačka vaterpolo AKADEMIJA b daje najveci broj svojih članova u reprezentaciju BiH. Plivačka vaterpolo AKADEMIJA b je sudionik mnogih međunarodnih turnira , održanim u Osijeku -Hrvatska, Dubrovniku-Hrvatska, Kotoru-Crna Gora, bili smo gosti Vaterpolo AKADEMIJI CATTARO iz Kotora, zatim smo bili gosti VK Kruna iz Osijeka , te smo ugostili selekciju 1997 - 1998 vaterpolo akademije Cattaro - Kotor.