PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

29.12.2012.

Unlimited zimski kamp Konjičkog kluba Pegasos Sarajevo

Mi smo dobro uhodani tim koji već godinama organizuje ekskluzivne kampove. Poznati su po najluđim aktivnostima, najfantastičnijim prijateljstvima, najpozitivnijim dernecima i najbitnije PO UNLIMITED AVANTURAMA!

 

novosti_zimski_kamp_pegasos_2013


Naši kampovi mijenjaju živote i ostavljaju dugogodišnji trag. Na našim kampovima rađaju se neraskidiva prijateljstva i otkrivaju skrivene ljubavi i talenti prema sportu, prirodi, životinjama, pjevanju, glumi… Naši kamperi nam se uvijek i iznova vraćaju, sa nama rastu i čine ovo zimovanje drugačijim. Mi vjerujemo u UNLIMITED napredak i svake zime to dokazujemo!

Glavne aktivnosti kampa su škola skijanja, planinarstva i jahanja. Djeca su podijeljena u dvije grupe - napredne skijaše i početnika. Svaka grupa ima po dva trenera, a u slučaju potrebe pridružit će im se i po jedan ili više pomagača.

Skijaške aktivnosti će sadržavati osnovnih tehnika za početnike i poboljšanje koordinacije, stila i sigurnosti za naprednije. Skijanje se odvija ispred doma sa bejbi-liftom za početnike i na skijalištu Babin do za napredne.
Više informacija kod:
Tanja Đozo
Executive Director Assistant and  Activity Coordinator
+387 63 03 55 65