PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

24.05.2012.

Na Uni, najbolji rafting je sa Bijelim

 Predstavljamo Vam "Bijeli Una rafting". Pored raftinga, u njihovoj ponudi su i mnogobrojne aktivnosti kako za firme, porodične izlete, tako i za djevojčke i momačke večeri. Rijeka Una, rafting, noćni rafting, kajak, kampiranje, piknik, ribolov, zabava... Ocjena: Mora se posjetiti

 

novosti_bijeli_raft
Kao pionir raftinga Bosne i Hercegovine sa svojim početkom davne 1995 i dugogodišnjim radom, trudom i iskustvom kako na takmičenjima širom Europe tako i na Olimpijskim igrama 1996 u Atlanti i 2004 u Atini, dugogodišnji trener državnog tima u kajaku Senad Zulić – Bijeli sa svojom agencijom Bijeli Una rafting broji već 16 godina uspješnog aktivnog rada na ovim prostorima. To dokazuje i nekoliko stotina hiljada zadovoljnih posjetioca, koji su u međuvremenu postali veliki prijetelji poduzetništva i cijelokupnog tima.

Ukoliko i Vi želite upotpuniti svoj odmor u Bosni i Hercegovini i ipak ostati u pokretu i doživjeti sve čari prirode jedne od najljepših rijeka Europe, onda ste kod nas na pravom mjestu.

Ovdje možete provesti uzbudljiv odmor i uživati u ljepotama rijeke Une i okoline i isto tako možete steći znanje u sportu na vodi kako u raftingu tako i u kursevima kajaka i plivanja.

Pored ponuđenih aktivnosti uživajte u dobroj zabavi i raznovrsnim domaćim proizvodima bosanske kuhinje.

Obzirom da smo na ovim područjima već toliki niz godina, rezultati su dokazali naše vodeću poziciju u ovoj branši i želja nam je da i dalje ostanemo na tom mjestu i da Vi koji ste nam već ukazali povjerenje i dalje ostanete naši prijetelji i klijenti, a oni koji će nas tek upoznati, da budu zadovoljni našim aktivnostima i suradnjom!

Dođite i uživajte i Vi sa nama u prirodnim ljepotama rijeke Une!