PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

11.06.2014.

SARAJEVO HVATAJ!

Početak ljetnih praznika u Sarajevu i ove godine bit će u znaku sporta i dobre zabave. Riječ je o Happy :))) S.ketch Beach Volleyball 2014 – 6. turniru amatera  u odbojci na pijesku koji će se održati od 21. do 23. juna na Termalnoj Rivijeri Ilidža. 

 

odobojka_na_pijesku_beko

Organizatori događaja su Marketing agencija B40 i Knap studio. 

„Happy :))) S.ketch Beach Volleyball 2014" je kombinacija neprofesionalnog sporta, kvalitetne pop muzike i zabavnog programa, te niza popratnih takmičenja za publiku. „Cilj nam je da pružimo interesantan, urban, sportsko-muzički sadržaj za naše sugrađane i turiste. Nakon četiri godine na Bentbaši, takmičenje smo prošle godine odlučili prebaciti na novootvorene terene za odbojku na pijesku u sklopu kompleksa Termalne Rivijere Ilidža. Na novoj lokaciji imamo kvalitetnije uslove i bolje sadržaje za učesnike i gledaoce", riječi su Gorjana Bilalagića, direktora turnira. 

Osnovu S.ketch-a čini sportski događaj u kombinaciji sa pratećim sadržajem.  Pravila su jednostavna: igra se 4 na 4, a u svakom timu mora biti barem jedna igračica. Pravo učešća imaju svi željni rekreacije i dobre ljetne zabave, izuzev profesionalnih igrača.  Pobjednici idu na ljetovanje u Hotel Palac u Baškoj Vodi, a za drugo i treće mjesto nagrade su obezbijedili Happy i Laško! 

Kako bi sve bilo još interesantnije, organizovat će se i revijalni meč u ponedjeljak 23.06. u 18:00 sati. U proteklim godinama u revijalnom meču su sudjelovali Sergej Barbarez, Dino Konaković, Boris Ler, Damir Džumhur, Muhamed Konjić, Amel Ćurić, Daniella Mijatović, Dejan Radović....  

Kao i prošle godine, pored turnira za amatere biće organizovan i egzibicioni turnir 2 na 2 za profesionalce. 

Prijave, za oba takmičenja, se može vršiti do 17.06.2014. na web stranici www.odbojka.ba ili www.sketch.ba. Više informacija je dostupno i na FB/S.ketchBeachVolleyball. Ono što je zanimljivo jeste da su učesnici različitih starosnih skupina (od 18 do 45 godina), pa je opravdana tvrdnja organizatora turnira da je riječ o zabavi za sve Sarajlije, ali i one koji će se u ova tri dana naći u Sarajevu. 

Za sve učesnike i posjetioce takmičenja, Termalana Rivijera Ilidža je pripremila posebne pakete ulaznica po promotivnim cijenama za vrijeme takmičenja! 

Sve skupa: revijalni meč, nagradne igre za publiku, plesačice, navijačice, nekonvencionalni voditelji programa, bazeni, te mnoštvo ostalog dodatnog sadržaja, garantuje izvrstan provod na Termalnoj Rivijeri Ilidža.