PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

03.03.2014.

Reebok predstavio novi Logo

Novi Reebok Delta simbol predstavlja pozitivanu i transformirajuću  promjenu koju fitness može imati na život osobe, tako da će to biti značka za one koji preferiraju zdraviji  život kroz fitness. 

 

reebok


Tri različita dijela Reebok Delta logotipa predstavljaju promjene - fizičke, mentalne i društvene, koje se događaju kada ljudi izađu izvan svojih svakodnevnih, prividnih ograničenja.

Prethodna promjena dogodila se sada već daleke 1986. godine, kada je Reebok u logotipu zamijenio britansku zastavu prekriženim linijama.

Poznati brend sportske odjeće Reebok odlučio se na promjenu svog dobro poznatog logotipa.

Naime, slika iznad više ne predstavlja službeni logotip Rebooka, jer je kompanija nedavno odlučila promijeniti svoj vizualni identitet, i to tek drugi put u 121 godini postojanja, piše Advertising Age.

Prethodna promjena dogodila se sada već daleke 1986. godine, kada je Reebok u logotipu zamijenio britansku zastavu prekriženim linijama (premda se stari vizual zadržao na liniji proizvoda 'Reebok Classics').

Novi logotip sa simbolom delte (dole), koji se ranije već pojavio na određenim modelima, bit će naveliko uveden ovih dana.

Podsjetimo, Reebok je danas u vlasništvu njemačkog Adidasa.