PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

18.03.2014.

ŽOK Panter Doboj : Radost prve utakmice

Ženski odbojkaški klub Panter Doboj organizovao je prvu takmičarsku utakmicu za djevojčice uzrasta 2002. godište i mladje. Utakmica je odigrana u Doboju, a sa druge strane mreže bile su vršnjakinje iz Kotor Varoši.

 

radost_prve_utakmice


Najmlađe odbojkašice Pantera pokazale su da su u prethodnom periodu dobro i vrijedno trenirale, tako da su lako i ubjedljivo pobijedile svoje vršnjakinje iz Kotor Varoši.

- Pokazana igra i zalaganje su potvrda da se u Klubu ozbiljno i kvalitetno radi, te kad bi imali bilo kakvu podrsku u gradu djeci bi mogli ponuditi vise ovakvih sadrzaja, pa da i one imaju jednoobraznu sportsku opremu, da i one mogu otputovati i odigrati svoju utamicu u nekom drugom gradu. Od početka rada ŽOK Panter je prepušten, takoreći, sam sebi, odnosno grupi entuzijasta i roditeljima mladih odbojkašica. Iako smo se u više navrata obraćali nadležnim sportskim institucijama u Doboju da nas uvrste u izvore finansiranja nismo nikada dobili bilo kakav odgovor. - Dejan Čalaković, predsjednik kluba.

Svoju prvu takmičarsku utakmicu odigrale su Ana Karać, Natasa Kvrzić, Magdalena Milanović, Marija Petrović, Zorana Vasiljević, Dajana Đurović, Dejana Cvjetković, Lea Milić, Tatjana Misković, Teodora Adzić i Anđela Jović.