PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

29.04.2014.

Promotivno veče u fitness centru Lifestyle Clubu

Fitnes centar Lifestyle Club organizuje 04. maja promotivno veče najnovijeg Les Mills fitnes programa Body Vive i nove koreografije grupnih programa vježbanja za sve zainteresirane građane Sarajeva sa početkom u 17:30h na adresi Mula Mustafe Bašeskije 58.

 

promo_lifestyle


Novi program za početnike u vježbanju – Body Vive

Tokom večeri posjetioci će imati priliku isprobati različite treninge i vježbati sa stručnim trenerima Kluba i specijalnim gostima večeri iz Beograda. 

Premijerno će se održati Bodi Vive, trening umjerenog intenziteta koji objedinjuje kardio vježbe i vježbe otpora za jačanje tijela. Za 55 minuta treninga aktivira se cijelo tijelo i mogu ga raditi svi neovisno da li su u dobroj ili slaboj fzičkoj spremi. 

Predstavit će se također  i nove koreografije za Body Attack, Cx Worx i Body Balance. Programi koji imaju svoje pobornike i provjerenu kvalitetu koju čine licencirani Les Mills treneri, jednostavne koreografije, sigurne vježbe i maksimalan učinak na tijelo. 

Cilj organizatora večeri je osigurati podršku početnicima u vježbanju i odgovarajući trening koji će im pomoći da istraju u vježbanju i promijene loše životne navike, a samim tim poboljšaju svoje zdravstveno stanje i dobro se osjećaju svakog dana.

Gosti večeri su Milan Ivetić menadžer Les Mills Srbije i BiH i Jasna Nikolin vrhunski trener Les Millsa, koji će svojim prisustvom osnažiti Lifestyle Team i družiti se sa članovima i posjetiocima Kluba. 

Les Mills grupni fitnes programi mijenjaju živote milione ljudi u 14 000 klubova, u preko 80 zemalja svijeta. Misija je kreiranje globalne populacije koja će biti više fit i zdravija. U Lifestyle Clubu se svaka tri mjeseca obnavljaju koreografije i programi, educiraju treneri i stvara navika vježbanja koja se voli i čini širom svijeta. Tajna je u atmosferi, muzici i energiji koja je u Vama nakon što završite čas.

Svi koji žele učiniti prvi korak i započeti sa vježbanje ili žele isprobati nešto novo u fitnesu su dobrodošli uz raniju rezervaciju putem maila info@lifestylecub.ba.