PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

06.03.2013.

Želite raditi na portalu www.rekreacija.ba

Želite raditi na portalu www.rekreacija.ba? Želite unaprijediti sebe i sportsku zajednicu u kojoj živite? Želite da pišete o svom omiljenom sportu, iz svog ugla, onako kako to niste nikad i nigdje pročitali? Želite da ponudite svoje sportsko znanje i da se o vama čuje i zna?

 

trazimo_saradnike_portala


Tražimo:
Sportske trenere za rubliku "Pitajte trenera".
Tražimo novinare, dopisnike i stručne saradnike.


Šta dobijate time?
Nažalost, trenutno nismo u mogućnosti da vam ponudimo novac, ali jednog dana kada budemo, oni koji se najviše budu angažovali do tada, imaće prednost.

Volonterske aktivnosti otvaraju Vam nove mogućnosti primjene usvojenog znanja te usvajanja novih vještina radi istovremenog ispoljavanja vlastite kreativnosti i ideja u snažnom duhu dobre volje i napretka za društvo.

Takođe, svi koji budu učestvovali u ovom programu automatski dobijaju jednu stavku više za CV (Curriculum Vitae), kao i preporuku od strane "Udruženja - klub sporta i rekreacije za sve" za buduće poslove u struci, kao i van nje.


Stoga pozivamo sve zainteresovane da pošalju email sa kratkim opisom, zašto ih zanima taj posao, kao i šta očekuju od njega, sa kratkom biografijom ali i  prijedlozima i kritikama na info@rekreacija.ba