PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

03.07.2015.

Osvojite 50% popusta za Pegasos ljeto - Unlimited ljetni kamp‏

Konačno ljeto, konačno kamp! Jahanje, penjanje, izlet na vodopad, kupanje u bisernim planinskim jezerima, istraživanje pećina... Zvuči primamljivo, zar ne?  Porta rekreacija.ba u saradnji sa Konjičko rekreativnim Centrom Pegasos Vas poziva da učestvujete u nagradnoj igri i osvojite 50% popusta..

 

unlimited_naslovnica

ZAŠTO UNLIMITED KAMP?

Zato što naši kampovi mijenjaju živote i ostavljaju dugogodišnji trag. Dizajnirani su kako bi djeci pružili fantastičan provod, a njihovim roditeljima bezbrižnost, znajući da su njihova djeca u sigurnim i dobrim rukama. Na našim kampovima se rađaju neraskidiva prijateljstva i otkrivaju skrivene ljubavi i talenti prema sportu, prirodi, životinjama... Naši kamperi nam se uvijek i iznova vraćaju, sa nama rastu i čine ovaj kamp drugačijim.

Mi postavljamo nove standarde učenja engleskog jezika. Koristimo inspiraciju i motivaciju koju bude samo zdrave aktivnosti! Korisitmo recepte prirode, prenošene kroz naše gene stoljećima i vraćamo djeci prirodu, životinje, šume i svu magičnu kreativnost koju oni nude. Mi vjerujemo da engleski jezik nije samo suha, učionička tortura već umijeće razumjevanja, jezičke improvizacije i željenje komunikacije.

KADA SE ODRŽAVA?

Tokom ljetnog raspusta u junu, julu i augustu 2015. godine u trajanju od po 5 dana:

JULI
smjena 4: 6. - 10. juli
smjena 5: 20. - 24. juli
smjena 6: 27. - 31. juli
AUGUST
smjena 7: 3.- 7. august
smjena 8: 10. - 14. august
smjena 9: 17. - 21. august
smjena 10: 24. - 28. august

KAKO OSTVARITI 50% POPUSTA?

Na mail portala info@rekreacija.ba pošalite svoje kontakt podatke (ime, prezime, kontakt telefon, godište djeteta) 
Napominjemo da nagrade važe za termine koje odredi Organizator kampa.
Nagradna igra traje do početka 4. smjene, odnosno do 6.07 2015. 
Organizator kampa je ponudio 50% popusta za dvoje djece (dvije nagrade).


KAKO JE KAMP ORGANIZOVAN?

Sportski kamp (škola engleskog u prirodi)
Centralna aktivnost kampa je sport u prirodi :) Kamperi se svaki dan upoznaju sa drugim sportom i različitim aktivnostima. Jahanje, sportsko penjanje, istraživanje pećina, orijentiring, planinarenje i borilačke vještine, samo su neke od zabavnih ali edukativnih sportskih aktivnosti. Konverzacija se odvija na bosanskom i engleskom jeziku

Sportsko-jahački kamp (škola jahanja na engleskom i bosanskom) - za početnike i napredne; za članove Pegasos-a bez položenog nivoa, nivo I i dječiju kategoriju 
Centralna aktivnost kampa je jahanje. Kamperi su podijeljeni u dvije grupe - početnici i napredni. Škola jahanja za početnike podrazumijeva upoznavanje sa osnovnim jahačkim pojmovima, savladavanje osnove odnosa i brige o konju i učenje osnova jahanja. Za napredne, škola podrazumjeva usavršavanje jahačke tehnike u bržim kretnjama konja, dresurno, preponsko i terensko jahanje. 

Jahački kamp za članove Kluba - za članove Pegasos-a koji imaju položen nivo II i III
Dnevni kamp - za sve aranžmane, djecu roditelji dovoze ujutru na doručak i dolaze po njih nakon večere


SMJEŠTAJ

Naš Konjički dom "Pegasos" nalazi se u Ahatovićima, u prirodom i mirnom okruženju, a opet samo 20 minuta udaljen od centra Sarajeva. Na spratu se nalaze tri zajedničke sobe sa ukupno 19 kreveta, a u prizemlju je kuhinja, sala za ručavanje, druženje i održavanje radionica i zabava, dva zajednička toaleta i zajedničko kupatilo sa tušem. Uređen je u toplom, planinsko-konjičkom stilu.Smještaj je na bazi punog pansiona (tri obroka i užina), a kamperi u Domu, ako žele, dodatno mogu kupiti sokove i tople napitke. Dječaci i djevojčice su odvojeni u različite sobe i u slobodno vrijeme im je na raspolaganju besplatan WiFi internet i društvene igre.

Svjesni važnosti kvalitenog smještaja i ishrane, koristimo svježe proizvode i sva hrana se svježe priprema svaki dan. U mogućnosti smo prilagoditi ishranu svim prehrambenim i vjerskim potrebama.


CIJENE - 5 DANA, ALL INCLUSIVE

Sportski kamp - 270 KM
Sportsko-jahački kamp - 350 KM
Jahački kamp za članove - 350 KM 

Jahački kamp za članove na vlastitim konjima - 270 KM
Dnevni sportski kamp - 210 KM
Dnevni jahački kamp - 290 KM

wiše informacija na: www.jahanje.ba