PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

06.04.2012.

Rekreacija.ba Vas nagrađuje sa 4 besplatne mjesečne članarine u klubu Oshiro Dojo Sarajevo

Besplatan početnički kurs za djevojke/žene u Sarajevu. Sve što trebate uraditi je da pošaljete e-mail, sa svojim podacima ( ime i prezime, adresa, kontakt telefon) na našu adresu: info@rekreacija.ba.

 

oshiro_dojo

KLUB OSHIRO DOJO Sarajevo je član tradicionalne internacionalne Okinawske organizacije R.B.K.D. Ryukyu Bujutsu Kenkyu Doyukai pod vodstvom Toshihiro Oshiro Shihan. Treninge vodi njegov ucenik i predstavnik za BiH, Edo Avdic.

Prijavite se za nagradnu igru i osvojite jednu od 4 besplatne mjesečne članarina za kurs samoodbrane, koje Vam nudi KLUB OSHIRO DOJO.
Kurs Samoodbrane je namijenjen za djevojke / žene.
 
Termin nagradne članarine: od 07.05.2012.
Svi nagrađeni članovi portala, moraju se pridržavati pravila i procedura kluba.

O samoodbrani u klubu Oshiro Dojo Sarajevo

Samoodbrana je sve što radimo da bi se zaštitili i odbranili od bilo kakvog fizičkog ili psihičkog napada (npr. mobinga). Svrha samoodbrane je da se pronađe i izgradi unutrašnja snaga.

U jednoj opasnoj situaciji mentalna snaga je jednako važna kao i fizička snaga, ako ne i važnija.

U našem prvom kursu samoodbrane učimo osnovne tehnike samoodbrane i vježbe koje jačaju unutrašnju snagu. Dobar dio vremena se posvećuje razgovoru. Zajedno prolazimo kroz situacije koje su prijeteće, nelagodne i nepoznate. Poslije svakog završenog kursa svaki polaznik je spremniji mentalno, fizički i može djelovati u raznim situacijama. Imamo više od deset  godina iskustva u radu (iz zemlje i inostranstva).

Članovi Oshiro Dojo Sarajevo mogu biti sva zainteresovana lica oba  pola i uzrasta od 6 godine pa naviše (gornja starosna granica ne  postoji)

Organizujemo  kurseve samo za žene, žene i muškarce,  škole, zaštitare i  firme.