PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

25.11.2011.

Nacionalna nagrada za najbolju web stranicu u BiH, iz oblasti sporta, pripala je našem Portalu

Za najbolju web stranicu, iz oblasti sporta, proglašen je najbolji sportsko-rekreativni portal u BiH www.rekreacija.ba. Na svečanoj dodjeli nagrada, ispred "Udruženja - klub sporta i rekreacije za sve" nagradu je primio predsjednik Udruženja Darko Fajfrić.

 

webaward.me rekreacija.ba

WebAward.Me je izbor najboljih web stranica u BiH koji je održan po treći put u organizaciji agencije Apriori komunikacije.

Na ovogodišnje takmičenje pristiglo je više od 350 prijava, a nagrade su dodijeljene u 15 kategorija. Pored nagrada po kategorijama dodijeljena je i glavna nagrada Grand Prix WebAward. Me 2011, te Vision WebAward.Me2011.

Nagrađivanje najboljih web stranica u BiH ove godine održano je po treći put, sa znatno bogatijim sadržajem, što je ovom takmičenju donijelo dodatnu popularnost u odnosu na prethodne godine, ne samo zbog razvoja novih tehnologija nego i zbog sve većeg broja svakodnevnih korisnika interneta u našoj zemlji. Web postaje multimedijalni centar svakog pojednica za obavljanje svakodnevnih poslovnih aktivnosti, informisanje, edukaciju ili zabavu, a cilj projekta WebAward.Me je povečanje standarda kvalitete sadržaja web stranica u BiH, a samim tim i promociju internta kao medija na našem tržištu.

Stručni žiri u sastavu Boris Bengez, predsjednik komisije, prof.dr. Samir Ribić, prof. dr. Ferid Softić, Azem Husrep, Davor Runje, Bernard Pavlinović, Bruno Omerović, Gordan Memija, Adnan Budimlić i Maher Al'Osta, dodijelili su nagradu Grand Prix za stranicu www.jazzfest.ba

Svečanosti proglašenja najboljih web stranica u BiH prisustvovale su mnoge zvanice iz bosanskohercegovačkog poslovnog, kulturnog i muzičkog života, kao i glavni i odgovorni urednici medijskih kuća.