PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

11.04.2012.

Osvojite besplatnu mjesečnu članarinu KRAV MAGA

Krav Maga je nastajala pod stalnim ratnim tenzijama, bespoštednim uličnim borbama, tamo gdje je nasilje bilo svakodnevna pojava za potrebe pripadnike vojske, policije, raznih službi, a koji nisu imali toliko vremena da su mogli provesti godine u izučavanju raznih borilačkih vještina.

 

krav maga poklanjamo

Sportski klub Opstanak je ujedno i predstavnik IKMF-a za teritorij Bosne i Hercegovine

Krav Maga nije nastala u trening salama ili klubovima za potrebe ljudi obučenih u bijele uniforme (kimona) sa obojenim pojasevima, koji treniraju na finim mekanim strunjačama.


Krav Maga je mnogo više od obične borilačke vještine, koja se ne bavi samo prostim udarcima rukama, nogama,bacanjima, polugama,…
Krav Maga je prije svega bazirana na nauci i iskustvu, vrlo je efikasna borilačka vještina, laka za učenje i pamćenje, zasnovana na prirodnim ljudskim pokretima, instiktima i reakcijama. Sadrži jedinstvene tehnike, taktike i principe obuke.

Primenjuje moderne i sofisticirane metode obučavanja, a u obuci se primenjuju trening scenariji pod stresnim i realističnim uslovima. Specificna obuka, drilovi i uslovi pod kojim se trenira, psihička priprema, sve to nju diferencira od obične borilačke vještine ili sporta.


Sve što trebate uraditi je da pošaljete e-mail sa imenom kluba u subjektu, sa svojim podacima ( ime i prezime, adresa, kontakt telefon), na našu adresu: info@rekreacija.ba. Nakon završetka nagradne igre, svi nagrađeni će biti kontaktirani oko realizacije nagrade.

Termin nagradne članarine: 01.05.2012. - 31.05.2012.

Svi nagrađeni članovi portala, moraju se pridržavati pravila i procedura kluba.


Tokom akcije " April - mjesec borilačkih sportova" nudimo Vam i druge pogodnosti. Prijavite se i skoristite ih.

Karate za djecu - Karate klub Olimp – 10 besplatnih članarina

Judo za djecu – Judo klub Champion Vogošća – 5 besplatnih članarina

Samoodbrana za tinejdžere – Klub Oshiro Dojo Sarajevo – 4 besplatne članarine

Krav maga za odrasle – Klub Opstanak – 3 besplatne članarine

Samoodbrana za žene u Tuzli – Kung fu Klub  Panter – 10 besplatnih članarina

Karate za djecu – Karate klub Kumite Zenica - popust 50% na mjesečnu članarinu