PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

27.08.2014.

Kako poznati održavaju vitkost?

Oni prezentuju metode mršanja koje postaju trendovi. Na koji način lica sa naslovnica održavaju svoju vitkost i dobar izgled? Evo odgovora nekih od njih!

 

mrsanje

Trikovi poznatih


Ljudi su u stanju poduzeti nevjerovatne stvari kako bi zadržali ili postigli besprijekornu figuru, a pritisak je najveći na onima koji žive od svog izgleda.

Neke od poznatih dijeta smanjuju unos kalorija, dok se druge oslanjaju na lakšu probavu u želucu  što ubrzava naš metabolizam.

Svaki put kad se pojavi neki novi plan mršavljenja slavne osobe jedva čekaju da ga isprobaju i, ako je uspješan, "izreklamiraju" cijelom svijetu svojom savršenom figurom. Neki programi se ipak temelje na jednostavnim zdravim navikama i pravilnoj ishrani.

Evo odgovara na koji način ta lica sa naslovnica održavaju svoju vitkost i dobar izgled!

Poznati i metode


Omiljena grickalica Mariah Carey je artičoka. Osim što je bogata vlaknima koji su tijelu prijeko potrebni, ostavlja osjećaj sitosti bez da se istom prejedete.

Konzumiranje artičoke, koja sadrži devet grama po komadu, mogla srezati unos kalorija za čak 100 dnevno, a dobro će doći i vašem zdravlju.

Pjevačica Katy Perry svoju vitkost održava preskaknjem konopca, zbog jednostavnosti, zabave i dobrih rezultata.

Jedna od najpopularnijih glumica današnjice Megan Fox pije jabučni ocat pomiješan s vodom, s obzirom da je u pitanju metoda čišćenja organizma i održavanja savršene kilaže.

Istu metodu praktikuje bivši fotomodel Cindy Crawford i smatra da joj to pomaže da brže bude sita, a dokazano je da ovaj recept pomaže u razgradnji masnoća u tijelu.

Glumica Cameron Diaz nakon buđenja i prije odlaska na surfanje pojede porciju piletine, koju smatra najboljim doručkom.

Glumica Demi Moore umjesto slatkiša konzumira jabuku sa kikiriki puterom, što predstavlja zasitnu i zdravu kombinaciju.