PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

17.09.2014.

Kako i gdje organizovati team building u BiH?

Odličan program za team building u našoj zemlji pruža Una Aqua – Rafting and Relaxing Center u Bihaću. Naučite koliko je team building bitan!

 

unaaqua

Važnost  team building-a u poslovanju


U posljednje vrijeme kompanije u svijetu a sve češće i kod nas organizuju specifična druženja za zaposlene, sa ciljem da se ojačaju međusobne veze i timski duh, ali i da bi se kod pojedinaca prepoznale ili ojačale određene sposobnosti koje se mogu iskoristiti u poslu.

Team building je posebna kombinacija programa čiji je cilj povećanje produktivnosti i učinkovitosti rada firme. Riječ je o korisnim igrama za odrasle u kojima su timski način razmišljanja, odlučnost i brza reakcija ključ za pobjedu - baš kao i u poslu.

Ako ne znate kojim dodatnim kvalitetima raspolažu vaši ljudi, ne možete ih ni iskoristiti.

Zajednički odlazak u obližnji caffe ili na večeru, partija fudbala, tenisa ili bilijara također predstavlja jednu vrstu rada na izgradnji timskog duha ili bar šansu za to. Međutim, zajednički odlazak tima na jednodnevni ili dvodnevni team building program je nešto sasvim drugo.

Ovakve dobro isplanirane i organizovane obuke omogućavaju polaznicima da nauče kako da budu efikasniji i postignu rezultate, a u isto vrijeme se zabave i opuste.  

Neki od ciljeva koje možete postići team building programom su efikasniji timski rad, uspješnija poslovna komunikacija, bolji međuljudski odnosi i vještine rukovođenja.

Idealna lokacija u BiH


Odličan scenarij za team building programe u našoj zemlji pruža Una Aqua – Rafting and Relaxing Center u Bihaću.

Una Aqua Centar je smješten na 17000 m2, od čega 15000m2 otpada na Unske otočiće što je jedinstvena pojava u cijelom toku Une.Ambijent centra je garant za dobar provod i zabavu poslije zanimljivog aktivnog dana.

Una Aqua kamp je smješten na jednom od pet otoka. Unutar kampa gostima su na raspolaganju uređeni sanitarni prostori.

Predivni zeleni krajolici i kraljica rijeka, Una, je ono što će oduševiti sve ljubitelje prirode.


Team building u centru


Team building namijenjen je svim organizacijama i timovima gdje se uz edukaciju i zabavu usklađuju članovi u timovima, izgrađuje timski rad, razvija kvalitetnija međusobna komunikacija i odnosi unutar timova.

Ukoliko želite organizirati korporativno putovanje za vašu firmu i time poboljšati ili stimulirati uposlenike, riješiti ih stresa koji se nakuplja već mjesecima i u jednom danu napuniti baterije za nove poslovne pohode kontaktirajte ovaj centar kako bi razradili plan vašeg team buildinga do najsitnijih detalja i pružili vrhunsku uslugu koju i očekujete srazmjerno vašem budžetu.