PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

22.10.2014.

Izaberi badminton... i to danas (srijeda) u 21:00

Badminton je  najpopularnija i najmodernija rekreativna aktivnost u svijetu. Lupanje loptice po terenu je fantastična zabava, odlična rekreacija i savršeno mjesto za upoznavanje novih i zabavnih ljudi. Mnogi od Vas su igrali badminton u dvorištu, na izletu ili školi, ali da li ste ikada razmišljali o odlasku u badminton klub?

 

izaberi_badminton_rekreacija

Rekreacija je organizovana u Sarajevu, na Dobrinji. Najbolja sportska sala u gradu, sa 8 terena.
Termini: Srijeda u 21:00 i Nedjelja 18:00 sati.
Pristupačna članarina, obezbjeđeni reketi i loptice.


Stručno vođena rekreacija je nešto novo u Sarajevu.


Namijenjena je svim odraslim osobama, koje žele učiniti nešto dobro za svoje zdravlje. Badminton kao najmodernija rekreativna aktivnost u svijetu je savršen za rekreaciju, sagorjevanje masti i kondiciju. U trenutnim uslovima brzog života, badminton je idealno rješenje za brzu i intenzivnu rekreaciju.

Prednost naše organizovane rekreacije je u stručnom vodstvu. Certificirani treneri badmintona će s vama uz rekreaciju, usavršavati i vašu tehniku. Naš cilj je vrlo brzi napredak u igri. Garantujemo da ćete biti opsjednuti badmintonom, baš kao i mi. Sa nestrpljenjem ćete čekati sljedeći termin. Postaćete zaluđeni ovom magičnom igrom.

Dakle radi se o zabavnom i dinamičnom sportu koji troši čak 650 kalorija po partiji! Badminton će vam učvrstiti mišiće, s naglaskom na stražnjicu i noge. Ne gubite vrijeme i novce na neke elektrolipomega kozmetičke tretmane, kad se možete igrati…

Pridružite nam se... Dođite na prvi termin. Uz pomoć certificiranih trenera ćete vrlo brzo savladati osnove igranja, tehniku i pravila. A nakon toga.... Garantujemo da će Vam se svidjeti...


UDRUŽENJE - KLUB SPORTA I REKREACIJE ZA SVE
Za sva pitanja, obratite se na tel: 061 225 845.

Where I can play badminton in Sarajevo?
The activity included a certified trainer.