PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

16.01.2015.

IZABERI BADMINTON !!!!

Da li ste znali da je badminton "najzarazniji" sport na svijetu. Trenutno HIT rekreacija u Evropi. Uz članove Udruženja - Klub sporta i rekreacije za sve igrajte u velikoj sali sa 8 terena. Lokacija: Dobrinja. Kontaktirajte nas zbog najave i rezervacije terena. 

 

izaberi_badminton_u_sarajevu

Badminton je olimpijski sport s reketima i u svijetu jedan od najpopularnijih načina rekreacije. 

Procjenjuje se da badminton (profesionalno i rekreativno) u svijetu igra preko 200 miliona ljudi. Badminton mogu igrati svi – bez obzir na spol, dob, početne sposobnosti i tjelesnu kondiciju!

Budite informirani i preko Facebooka.

Stručno vođena rekreacija je nešto novo u Sarajevu.

Namijenjena je svim odraslim osobama, koje žele učiniti nešto dobro za svoje zdravlje. Badminton kao najmodernija rekreativna aktivnost u svijetu je savršen za rekreaciju, sagorjevanje masti i kondiciju. U trenutnim uslovima brzog života, badminton je idealno rješenje za brzu i intenzivnu rekreaciju.

Prednost naše organizovane rekreacije je u stručnom vodstvu. Certificirani treneri badmintona će s vama uz rekreaciju, usavršavati i vašu tehniku. Naš cilj je vrlo brzi napredak u igri. Garantujemo da ćete biti opsjednuti badmintonom, baš kao i mi. Sa nestrpljenjem ćete čekati sljedeći termin. Postaćete zaluđeni ovom magičnom igrom.

Isto tako, naš projekat je namijenjen onima koji su umorni od igranja sa istim partnerima. Dobrodošli su i oni željni novih izazova. Roditelji sa djecom, jer i za najmlađe imamo osmišljenu zabavu - MINITON.

Dakle radi se o zabavnom i dinamičnom sportu koji troši čak 650 kalorija po partiji! Badminton će vam učvrstiti mišiće, s naglaskom na stražnjicu i noge. Ne gubite vrijeme i novce na neke elektrolipomega kozmetičke tretmane, kad se možete igrati…

Pridružite nam se... Dođite na prvi termin. Uz pomoć certificiranih trenera ćete vrlo brzo savladati osnove igranja, tehniku i pravila. A nakon toga.... Garantujemo da će Vam se svidjeti...

Povedite i djecu, jer je počeo upis u našu školu badmintona. 

Termini su:

  • Srijeda u 21:00 sat 
  • Nedjelja u 18:00 sati.
  • Lokacija: Peta /Dobrinjska/ gimnazija, na Dobrinji.

Cijene:

  • Cijena mjesečne članarine (2 x sedmično) je 30 KM. Uključena oprema (reketi i loptice). Treninge vodi certifikovani trener ispred WBF.
  • Cijena mjesečne članarine (1 x sedmično) je 20 KM.

Kontakt: 

  • Adresa: Dvorana Pete i Dobrinjske gimnazije
  • Mjesto: Sarajevo
  • Telefon: 387 61 225 845, 387 61 200 422
  • E-mail: badminton@rekreacija.ba
  • Facebook: Sarajevo badminton 


Where I can play badminton in Sarajevo?
The activity included a certified trainer.