PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

13.11.2012.

Prijavite se na drugi internacionalni IKMF Krav Maga seminar

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas, ispred IKMF Krav Maga BiH predstavništva, na drugi internacionalni IKMF Krav Maga seminar koji će se održati u Sarajevu, 15.12.2012., godine, u terminu od 18:00h do 22:00h.

 

krav_maga_seminar_2012

Dolazeći seminar je internacionalnog karaktera i imat će za cilj da efikasno i kvalitetno obradi tematiku VIP zaštitarstva i sigurnosti. Seminar će biti u trajanju od 4 radna sata, a vodit će ga internacionalni Krav Maga Expert lvl.3 iz Izraela gosp. Israel Tamir, kojem je ova tematika uža specijalnost. Njegov intervju možete pogledati na: http://www.youtube.com/watch?v=BJ26ewvmj4s

Pored navedenog, gosp Tamir je IKMF-ov glavni instruktor i vođa Security divizije što smatramo izrazitom prilikom i satisfakcijom imati ga kao predavača. Ono što je još važnije napomenuti jeste da je navedeni seminar za pripadnike policije i uposlenika zaštitarskih agencija besplatan* dok je za ostale interesante cijena učešća 140KM, za šta se dobija internacionalna diploma o prisutnosti na istom.

Rezervaciju mjesta kao i najavu dolaska, te odgovore na ostala pitanja možete dobiti na: info@kravmaga-ikmf.ba ili +387 62 723 000.

Više informacija na www.kravmaga-ikmf.ba