PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

19.02.2015.

Dobrodošli ste na Krav Maga seminar u Zenici‏

Narednog vikenda se u Zenici održava nesvakidašnji događaj koji se rijetko organizuje u regiji, a još rjeđe u Bosni i Hercegovini. Naime, u pitanju je Krav Maga seminar koji će voditi Bo van Velzen, jedan od 15 najboljih svjetskih Krav Maga instruktora.

 

krav_maga_ze_seminar


U nedjelju 22.2.2015.g, sa početkom u 13:00 sati, u Zenici se održava Krav Maga seminar na temu: "Odbrana od napada nožem i od više napadača". 

Seminar će trajati 2-3 sata, a održat će se u sportskoj dvorani Ekonomske srednje škole u Zenici, ulica Mejdandžik broj 2.

Seminar će voditi Bo van Velzen, IKMF instruktor iz Holandije koji je u 2014.g. proglašen za najboljeg Direktora IKMF-a u Europi.
Bo van Velzen je Krav Maga Expert level 2, 1. DAN Jiu Jitsu – Judo, inače je Direktor IKMF Holandije, a posjeduje i sljedeće licence:
  • IKMF Senior Krav Maga Instructor
  • IKMF Instruktor policijsko/zaštitarskog sektora Krav Maga
  • IKMF Instruktor VIP sektora Krav Maga
  • IKMF Instruktor sektora Kids Krav Maga za djecu
  • IKMF Instruktor sektora Women Krav Maga za žene
Kotizacija za učešće u seminaru je 50 KM, a prijave su obavezne i to završno sa subotom 21.2.2015.g. u 22:00 sati. Prilikom prijave od učesnika se može tražiti uvjerenje o nevođenju krivičnog postupka i uvjerenje o nekažnjavanju.

Prijavljeni učesnici imaju obavezu posjedovanje sportske opreme, sa posebnim akcentom na nošenje čiste sportske obuće namjenjene za vježbanje u sportskim dvoranama.

Seminar je besplatan za sve članove Krav Maga akademije Zenica, kao i za sve zaštitarske agencije, policijske agencije i uposlenike KPZ Zenica, a koji svoje učešće prijave kao organizovana grupa.

Sve prijave slati na:
e-mail: kravmagazenica@gmail.com
mobitel/Viber/SMS: 062 644 830
Više detalja pročitati na oficijalnoj web stranici Krav Maga akademije Zenica: http://www.kravmagazenica.com