PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

18.06.2014.

Bazen Otoka: Ljeto na Olimpijskom

Kako bi građanima omogućili da slobodno vrijeme tokom ljetnih odmora provedu na zdrav i sadržajan način, kako bi sport i sportske aktivnosti postali sastavni dio svakodnevnice, na Olimpijskom bazenu Otoka i ove godine organizira se tradicionalna akcija „Ljeto na Olimpijskom".

 

ljeto_na_olimpijskomAkcija podrazumijeva bogatiju ponudu usluga i povoljnije uslove korištenja. Tako će dnevne porodične karte koštati:

-Roditelji i jedno dijete-*17,00 KM*;

-Roditelji i dvoje djece-*20,00 KM*;

-Roditelji i troje djece- *23,00 KM*.

Cijene za pojedinačne dnevne ulaznice su: 6,00 KM za učenike, studente, penzionere, invalide... dok je cijena bez popusta 9,00 KM.

/Uz sve navedene ulaznice, posjetioci mogu da koriste Olimpijski (veliki) i Rekreacijski (mali) bazen, teretanu, fitness salu za žene i saunu./

Organizirat će se i grupne aktivnosti:

-„Intenzivna Škola plivanja" - jedan ciklus podrazumijeva 10 sati obuke, a održavat će se svaki radni dan. Cijena jednog ciklusa je *40,00 KM*;

-„Aerobik" - održavat će se dva puta sedmično, a cijena za mjesec dana je *40,00 KM*. U navedenu cijenu je uračunato i korištenje bazena jedan sat po terminu.

-„Aqua aerobic" – održavat će se dva puta sedmično, a cijena je *30,00 KM* za mjesec dana.

Više informacija za gore navedene aktivnosti i prijave za programe škole plivanja i aerobika, zainteresirani mogu dobiti i izvršiti na recepciji Bazena ili na web stranici www.bazen.ba

Također, u sastavu kompleksa biće dostupni i novi ugostiteljski sadržaji, a u periodima kada se ne budu realizirali trenažni procesi sportskih klubova, posjetitelje će zabavljati sarajevski DJ-evi.

Akcija „Ljeto na Olimpijskom" će trajati od 16. juna do 30. septembra ove godine, a radno vrijeme Bazena je svaki dan od 07:00 do 23:00 sata.

Kontakt osoba za više informacija je Nurko Čaušević 062/177-762.