PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

11.07.2012.

Promocija takmičarskog badmintona i prezentacija rada BK''Banja Luka'' u parku Petar Kočić

BK"Banja Luka" već nekoliko godina tokom ljetnjeg perioda organizuje promociju takmičarskog badmintona i aktivnosti kluba u parku „Petar Kočić" u centru Banja Luke, sa željom da ovaj lijepi sport, i mogućnosti koje on pruža, približi što većem broju naših sugrađana.

 

novosti_badminton_banjaluka_2012

U veseloj atmosferi uz prijatnu muziku i mogućnost prakticiranja badmintona vrijeme je brzo prošlo. Članovi kluba su svoju ulogu promotera vršili na najbolji mogući način, strpljivo i vješto su svoje znanje pokušavali prenijeti prisutnim sugrađanima među kojima je bilo mnogo onih najmlađih.

Svi oni koji su bili prisutni izražavali su svoje interesovanje za takmičarski badminton, uz puno pohvala na ponašanje i stav mladih članova kluba.

Vjerujemo da će i ova promocija doprinjeti boljoj informisanosti banjalučana kada je u pitanju rad našeg kluba i pomoći da se razvoj badmintona u našem gradu dodatno unaprijedi.

Ova promocija je uspješno ostvarena u saradnji sa upravom „Muzičkog paviljona" (Aquana), „Volksbank"ad Banja Luka i „Mikrofin"doo.