PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

03.11.2014.

Uskoro počinje Sarajevski dječiji sajam

16. Dječiji sajam a prvi u Sarajevu održat će se od 14. do 16. novembra u dvorani Mirza Delibašić u Centru Skenderija pod počasnim pokroviteljstvom Grada Sarajeva. 

 

djeciji_sajam


Još samo petnaest dana dijeli nas do početka najveselijeg i najzabavnijeg događaja za djecu i roditelje u regiji koji je dosad obuhvatio Mostar, Rijeku i Zagreb te po prvi put stiže u Sarajevo. 

Od stručne literature i savjeta, preko krevetića, kolica, kozmetike, pelena, hrane, odjeće, obuće i igračaka, pa sve do zabavno-edukativnih radionica, predstava, nastupa, takmičenja, degustacija i darova, u tri dana trajanja Dječji sajam ponudit će za svakog ponešto. Bez obzira jeste li veliki ili mali, Dječji sajam će vas svojim mnogobrojnim veselim sadržajima podsjetiti kako je biti dijete - najljepše na svijetu!

Za mališane će tu biti veliki broj zabavih sadržaja te razne igre pod pokroviteljstvom sponzora sajma a za roditelje posebna sajamska prodaja i diskontne cijene gdje će svi roditelji na jednom mjestu moći saznati i nabaviti ponešto povoljno i kvalitetno za svoje dijete. Na sajmu će se predstaviti oko 70 izlagača iz zemlje i inostranstva među kojima i udruženja koja se bave pitanjima djece i roditelja. 


Ukratko – biti će to nezaboravan vikend prepun smijeha, veselja i dječije igre za cijelu porodicu!


Sponzori i partneri sajam su: BH Telecom, Violeta, Konzum, Jana, Ledo, Baby centar, Bojprom, Adax, Molfix, Cokić na eksić, Kraš i Hyundai. 

Ulaz na sajam je besplatan za sve posjetioce.

Radno vrijeme sajma:
Petak, 14. listopada je od 14:00 do 19:30 sati, 
Subota, 15. novembra od 9.30 do 19.30 sati,
Nedjelja, 16. novembra od 09:30 do 19:00 sati.


Odnosi s javnošću, 062 073 222; 063 215 621


Budite dio dječije igre. 
Igrice za djecu.
Igrice za dječake.
Igre kuhanja.