PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

06.11.2014.

ČELIK JUNIOR: U subotu igramo za Filipa Blaževića - KUPI KARTU, SPASI ŽIVOT!

Utakmica će se igrati u subotu (8.11.2014.) u 16:30 sati - sportska dvorana Bilmišće. Cijena ulaznice je 1,00 KM, a ulaznice možete kupiti u prostorijama Caffe bar Sedmerac, te na dan utakmice u sportskoj dvorani Bilmišće.

 

celik_junior_humanitarna


Škola rukometa "ČELIK JUNIOR" će u subotu u sklopu petog kola Prve rukometne lige FBiH ugostiti ekipu Bihaća, a utakmica ima humanitarni karakter.

Naime, kako je poznato velikom broju naših sugrađana, Filip Blažević, Zeničanin i student PMF Sarajevo je obolio od akutne leukemije, Leucosis myeloica acuta, te mora nastaviti liječenje u Njemačkoj. Za prvi ciklus liječenja potrebno je 40.000 KM, a što njegova porodica nije u mogućnosti obezbijediti.

"Smatramo da će se naši sugrađani odazvati ovoj humanitarnoj akciji, te na takav način pomoći Filipu Blaževiću. U nevolji se poznaju najbolji prijatelji, te vas zato pozivamo da pružimo ruku prijateljstva, podrške i pomoći našem Filipu i pošaljemo ga na liječenje u Njemačku." - poručili su iz ČELIK JUNIOR-a.

Rukovodstvo škole rukometa "ČELIK JUNIOR" je bez razmišljanja odlučilo da će ova utakmica imati humanitarni karakter, te da će sav prihod od prodanih ulaznica ići Filipu Blaževiću.