PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

26.02.2018.

Trka poznatih - besplatno skijanje na Jahorini

Jahorina će u subotu, 10.03.2018. godine, biti domaćin svih ljubitelja skijanja, a skijanje je taj dan besplatno za sve!

 

novosti_jahorina_trka_poznatihNaime, taj dan biće organizovana Trka poznatih sa početkom u 17:00 časova a održaće se na označenom dijelu staze „Poljice" sa startom „Prevoj Šator" i ciljem restoran „Koliba". Staza je duga 500 metara.

Preostali dio staze „Poljice" će biti otvoren za sve druge skijaše, i svi su dobrodošli na besplatno noćno skijanje i druženje na Jahorini od 17:00 časova.

Po završetku trke, u restoranu „Koliba" hotela Termag će biti organizovana VIP zabava za sve posjetioce na Jahorini i druženje sa poznatim ličnostima uz muziku uživo.

Svi zainteresovani građani će tu noć imati mogućnost besplatnog korištenja ski liftova, zabavni program na otvorenom u pratnji moderatora i uz muziku. Imaće priliku da se upoznaju sa svim sponzorima koji će kroz promociju svojih proizvoda istaći najbolje od svoje ponude.

Posjetioci će imati priliku da uživaju u praćenju trke uz besplatnu konzumaciju kuhanog vina ili čaja, dobiti priliku za razgovor ili fotografisanje sa nekim od poznatih ljubitelja Jahorine.

Prisutni će imati prilku na razne pogodnosti koje će im biti ponuđene od strane sponzora u vidu posebnih kupona za ostvarenje popusta na maloprodajnim mjestima ili poklone koje su pripremili.

Svi posjetioci će imati mogućnost besplatnog ulaska na VIP party uz muziku uživo koji će biti organizovan u restoranu „Koliba".