PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

19.05.2015.

Sarajevo badminton - mjesto dobre zabave i sjajne rekreacije

Uključite se i igrajte badminton. Odlična rekreacija će vam omogućiti zabavu i okruženje u kojem ćete uživati. Termini su otvoreni za sve rekreativce, svih fizičkih sposobnosti. Oprema je obezbjeđena od strane organizatora.

 

bad_man

Stručno vođena rekreacija.


Prednost naše organizovane rekreacije je u stručnom vodstvu. Certificirani treneri badmintona će s vama uz rekreaciju, usavršavati i vašu tehniku. Naš cilj je vrlo brzi napredak u igri. Kroz mjesec dana, Vi ćete biti opsjednuti badmintonom. Sa nestrpljenjem ćete čekati sljedeći termin. Postaćete zaluđeni ovom magičnom igrom.

Zašto badminton?


Badminton kao najmodernija rekreativna aktivnost u svijetu je savršen za rekreaciju, sagorjevanje masti i kondiciju. U trenutnim uslovima brzog života, badminton je idealno rješenje za brzu i intenzivnu rekreaciju.

Ko su naši rekreativci?


Dobrodošli su svi. Iako je badminton dobio titulu najmodernijeg sporta, kao najučinkovitija rekreacija za poslovnog čovjeka, koji je uvijek u nedostatku vremena, naš projekat je namijenjen i svim ostalim. Za sve imamo vremena. Dobrodošli su i oni željni novih izazova. Roditelji sa djecom, jer i za najmlađe imamo osmišljenu zabavu te lagane trenažne procese.

Dakle radi se o zabavnom i dinamičnom sportu koji troši čak 650 kalorija po partiji! 

Badminton će vam  učvrstiti mišiće, s naglaskom na stražnjicu i noge. Ne gubite vrijeme i novce na neke elektrolipomega kozmetičke tretmane, kad se možete igrati…

Kako početi?

Prijavite se na telefon: 061 200 422 ili 061 225 845 ili pitajte sve na mail: info@badminton.ba

www.badminton.ba


Posjetite i našu Facebook stranicu - Sarajevo badmitnon 

Termini su nedjeljom od 18:00 i 19:30 sati i srijedom od 21:00. 

Lokacija: Dobrinjska (Peta) gimnazija.