PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

16.09.2014.

Reebok ponuda za novu fitnes generaciju

Reebok je lansirao novi model iz dobro poznate Z Serije -  kolekciju za trkače FIT generacije koji žele nove izazove i uživaju u velikim brzinama.  

 

Reebok_ponuda_za_novu_fitnes_generaciju

Trčanje je strast i izazov, a novi trend trčanja po urbanim sredinama osvaja i Bosnu I Hercegovinu. Na ulicama je sve više urbanih trkača FIT generacije koji vole da trče po gradskim sredinama,  uživaju u dodatnim fitness aktivnostima ili dionicama od 5 ili 10 km. 

Dio kolekcije Z Serije čine jedinstvene ZQUICK ELECTRIFY patike kreirane tako da trkačima pomognu da snažno startuju, naglo promjene pravac trčanja i brzo se zaustave. Tajna ZQUICK ELECTRIFY patika je u njihovom đonu koji podržava prirodne pokrete, a inspirisan je visokim performansama guma Z kategorije, koje su inače kreirane za vozila koja se kreću brzinama većim od 240 km/h.

ZQUICK patike su kao stvorene za sve one koji vole i trčanje i fitness vježbe. Nije vam potrebna teretana, mnogo novca ili specijalni vremenski uslovi. Potrebna je želja i naravno dobre tene koje će vam pomoći da ostvarite svoje najbolje performanse na bilo kojoj lokaciji u gradu. ZQUICK patike imaju malu težinu, vrlo su udobne, a udubljenja na đonu se savijaju i šire u skladu sa pokretima stopala na prirodan način, povećavajući površinu đona koja je u kontaktu sa tlom. Nova Reebok kolekcije za trčanje omogućava urbanim trkačima FIT generacije da bezbjedno i lako ostave pod nogama mnoge kilometre na putu do željenog cilja.