PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

27.03.2019.

Priključite se školi trčanja KLIX

Škola trčanja Klix (za punoljetne osobe) je namijenjena početnicima i trkačima rekreativcima koji žele da unaprijede svoju formu i znanje o trčanju, i koji će trenirati u četiri odvojene grupe.

 

klix_trcanje


Polaznici će imati zajedničke treninge, na otvorenom, tri puta sedmično, u skladu sa stručno izrađenim planom. Treninzi se održavaju utorkom i četvrtkom u 18:00 i subotom u 9:00. U slučaju da ne možete doći na trening, treneri će vam poslati sedmični raspored putem e-maila da možete samostalno uraditi trening. Treneri Škole su iskusni trkači i menadžeri koji su završili preko 70 maratona i polumaratona, i koji se već decenijama bave trčanjem.

Prioritetni cilj Škole je da vas nauči osnovnim pravilima trčanja, tako da se možete samostalno nastaviti baviti trčanjem i započeti svoj novi "sportski” život. Također, jedan od ciljeva Škole je da pripremi polaznike da istrče Sarajevski polumaraton, a na polazniku je da odluči da li želi trčati polumaraton, štafetu ili utrku zadovoljstva.
Trčanje donosi mnoge koristi, kao što su poboljšanje zdravlja, kontrola težine, oslobađanje od stresa i bolje raspoloženje, dok trčanje u grupi pruža dodatnu zabavu i motivaciju.

Škola trčanja Klix će početi ponovo u aprilu 2019. godine.

Trenizi će biti uglavnom na Vilsonovom Šetalištu.

Savjetujemo da prije upisa u Školu odete do vašeg ljekara i provjerite da li vaše zdravstveno stanje dozvoljava da se bavite rekreativnim trčanjem.

Budite u super formi cijele godine i oslobodite se stresa!

Poboljšajte životne navike i ostvarite životne ciljeve!

Trčite u društvu i pod stručnim nadzorom!