PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

11.05.2015.

MINI GOLF - obogatite svoju sportsku ponudu

Dočekajte je spremni za svoje goste. Ponudite im višesatnu zabavu, zbog koje će se vraćati u Vaš centar. Tereni za Mini Golf, pružiće hotelima, sportskim i tržnim centrima, odmaralištima nov i spektakularan oblik zabave, kao i dodatni izvor prihoda.

 

mini_golf_2

Mini-golf je također nova investiciona prilika za sve vrste odmarališta . Tereni su dizajnirani u skladu sa savremenim konceptima mini-golfa i urbanizma. Oni će biti neophodan vid zabave i sportske rekreacije za sve opštine, parkove i bašte, univerzitete, sportske klubove, škole, fabrike, bolnice i kampove za odmor ..

"Udruženje - Klub sporta i rekreacije za sve", će Vam pomoći da svoje sportske objekte, različite starosti i opremljenosti, što prije tehnološki osposobite prema zahtjevima modernog sporta. 

Razmjenom znanja i iskustava rađaju se ideje za nove aktivnosti koje se često ne realizuju zbog nedostatka temeljnih pretpostavki.

01. Koncepcija


Naša je orijentacija prema poslovnim subjektima, hotelima, ugostiteljskim objektima, sportskim centrima, ski centrima (za ne-skijaše),wellness i spa centrima, aqua parkovima, ... koji žele osigurati dodatne sadržaje za svoje goste i ponuditi nešto drugačije od postojećeg na tržištu .

02. Zašto investirati?


- Minigolf je investicija koja se sama isplaćuje.

- Mogućnost organizovanja turnira , takmičenja, aktivne rekreacije....

- Dodatak vašim postojećim sadržajima i uslugama.

- Veoma atraktivan izgled i dizajn. Konstrukcija i materijali ne iziskuju posebne uslove održavanja, čime Vam se dodatno štedi na početnim ulaganjima.

- Namijenjeni su za upotrebu tokom cijele godine, neovisno od vremenskih prilika jer su mobilni i lako se prenose spolja > unutra .

- Za razliku od ostalih rekreativnih sadržaja (stoni tenis/2-4 igrača , bilijar/2-4 igrača , pikado/2-4 igrača , stoni fudbal/2-4 igrača , ...) na jednom Mini Golf terenu u isto vrijeme može biti 18 korisnika (9 polja x 2 igrača) .

- Ostali sportovi traže izvjestan talenat i predispozicije. Mini Golf mogu igrati svi. Mladi, stari, djeca, muškarci, žene, porodice, hendikepirani, talentovani i oni malo manje ... 

- Naša iskustva , iz uvida u cjenovnike , govore da je cijena iznajmljivanja za 1 h (ili "prolaz" preko svih 9 rupa) od 3,5 € do 5,0 €.

- Minimalni troškovi održavanja, zadovoljni gosti, zajedno sa vrlo dobrom zaradom prilikom iznajmljivanja, kao i povećanom prodajom pića i napitaka, razlozi su zašto je minigolf popularan u turizmu.        


03. Povoljni uslovi plaćanja


- U dogovoru sa Vama , potrudićemo se da obezbjedimo najpovoljniji i najprimjereniji vid finansiranja ovog projekta. 

Zašto da zatražite konsultanske usluge našeg "Udruženja"

Nudimo Vam nove perspektive i ideje.
Stručna osposobljenost voditelja projekta u oblastima sporta, marketinga i IT-a.
Spremni smo da saradjujemo sa Vama po svim pitanjima , do ostvarenja zajedničkog cilja.
Iz dugogodišnjeg iskustva, razumijemo sve potrebe sportsko-rekreativnih subjekata.
Ponuda više opcionih rješenja. 
Definisanje i predlaganje izvodljivih rešenja.
Komuniciranje i blagovremeno dostavljanje svih relevantnih informacija.
Povezivanje i kontakt sa sportskim subjektom i poslije završetka projekta.
Osiguravamo Vam povoljne uslove plaćanja i isporuke.


Za sve dodatne informacije, projektovanje, optimizaciju Vaseg raspoloživog prostora i prezentacije stojimo Vam na raspolaganju.

Za više informacija kontaktirajte nas na telefon: 061 225 845 ili na mail: info@rekreacija.ba