PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

23.10.2018.

KOSTIMOTEKA Alexen nudi najbolju zabavu za Halloween

Preko 500 različitih kostima sa pratećim rekvizitima za djecu i odrasle

 

novosti_alexen


Kostimoteka

Iznajmljivanje maskembalskih kostima za djecu i odrasle. Kostimoteka Alexen posjeduje kolekciju od preko 500 kostima sa pratećim dodacima i rekvizitima, koji se mogu kombinovati po želji i iznajmiti za potrebe maskembala, maškara, nastupa, priredbi i raznih kostimiranih zabava. Kostimoteka Alexen nudimo i uslugu izrade i dorade kostima po narudžbi.
Kostimoteka Alexen organizuje dječije rođendanske zabave, prepoznatljive po originalnosti i kreativnosti, koje se realizuju u bajkovitom, namjenski opremljenom i dekorisanom prostoru. Zabave uključuju kostimiranje sve prisutne djece, predstavu-bajku u kojoj svi glume, mađioničarske trikove, rođendanski bingo, takmičarske igrice, disco bal i još mnogo zanimljivih sadržaja koje biramo u skladu sa uzrastom i željama djece. 

U našem prostoru organizujemo kreativne radionice za djecu, edukativno-zabavnog karaktera, gdje učimo kroz umjetnost i igru. Kolažni program radionica obuhvata: dramske aktivnosti (kostimiranje, gluma, predstave, igrokazi), likovne tehnike i izrada predmeta (eko materijali, reciklaža), ples (koreografije), kvizovi znanja, takmičarske i društvene igrice i još mnogo sadržaja.

Dodatni sadržaji su i dječije zabave po narudžbi (novogodišnje, Noć vještica i sl.), koje realizujemo u svom prostoru ili u prostoru naručioca zabave. Sve aktivnosti, sadržaje i ostale detalje dogovaramo individualno sa naručiocima zabave.

Detaljnije o Alexen kreativnoj radionici možete pogledati na našoj web stranici, fb stranici, instagram profilu ili youtube kanalu.