PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

24.05.2017.

Jeste li spremne za 1. dm žensku utrku?!

Prijavite se do 21.6. Utrka će biti održana 2. jula, u popularnom Vilsonovom šetalištu, u jutarnjem terminu od 10 sati. Pravo učešća imaju sve ženske osobe koje na dan utrke imaju navršenih 13 godina, a izazov stavljen pred sve učesnice je što brže istrčati predviđena 3.5 kilometra. 

 

novosti_dm

Prijavite se do 21.6. 


S ciljem promocije zdravog i aktivnog načina života kompanija dm ove godine organizuje 1. dm žensku utrku u Sarajevu. 

Zamišljena kao sportsko-rekreativni događaj takmičarskog karaktera najbržim trkačicama donijet će vrijedne novčane nagrade. Tako je za osvojeno prvo mjesto planirana novčana nagrada od 300 KM, za drugo 200 KM, i za osvojeno treće mjesto nagrada od 100 KM. Za sve dame koje se za svoju poziciju na cilju izbore od 4. do 13. mjesta dm je osigurao 10 dm poklon kartica u vrijednosti od 50 KM, a bez obzira na plasman, sve učesnice nakon utrke očekuje bogat poklon paket dm-a i partnera utrke. 

Sjajnu zabavu i druženje, pored sportskog izazova, garantuje i After Run zabava uz nastup DJ-a, brojne promocije i degustacije dmBio proizvoda. Kao i mnoge druge aktivnosti kompanije dm, utrka će imati i svoju društveno odgovornu stranu.

Kotizacija iznosi 8 KM a prijavu za utrku i uplatu kotizacija moguće je izvršiti do 21.6.2017., putem službene web stranice utrke: www.dm-zenskautrka.ba, na kojoj se nalaze sve potrebne informacije i upute. Medijski pokrovitelj utrke je Antena Sarajevo, a partneri Catrice, ebelin, ella, essence, Nivea, Rauch, Violeta i Wilkinson. 

Dobrodošle!

Više informacija o dm drogerie markt d.o.o.

dm je na bosanskohercegovačkom tržištu prisutan od juna 2006. kada je otvorena prva dm prodavnica u sarajevskom naselju Dobrinja. Za deset godina dm se pozicionirao kao vodeća kompanija u kategoriji drogerija s više od 540 zaposlenika i 65 prodavnica u 37 gradova te distribucijskim centrom u Sarajevu. U poslovnoj godini 2015/16. dm je u Bosni i Hercegovini ostvario promet od 126 miliona KM. Asortiman dm-a obuhvata preko 12.500 proizvoda etabliranih svjetskih i domaćih proizvođača. Među dm robne marke spadaju Balea, alverde, DAS gesunde PLUS, s.he stylezone, Denkmit, babylove, dmBio i mnoge druge. U cjelokupnom asortimanu posebno mjesto zauzimaju organska hrana, prirodna kozmetika i ekološki prihvatljivi proizvodi.

Saopštenja za javnost na raspolaganju su Vam na www.dm-drogeriemarkt.ba/ba_homepage/press_kutak/, a arhiva fotografija na www.dm-drogeriemarkt.ba/ba_homepage/press_kutak/slike_za_press/.

Za više informacija molimo Vas kontaktirajte: 
Ajla Hadžić, menadžer Marketinga, dm drogerie markt d.o.o. 
Tel: 033/778 300, e-mail: ajla.hadzic@dm-drogeriemarkt.ba 
Alena Kulenović - Delić, PR Manager, agencija McCann
Tel: 033/267 121, e-mail: alena.kulenovic@mccann.ba