PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

02.05.2012.

Prva ženska odbojkaška prijateljska utakmica u Jelahu

Ponovo nam stižu lijepe vijesti iz Univerzalne škole sporta za djecu iz Jelaha. Zašto i Vi u svom mjestu ne pokrenete sportski život? Pokušajmo biti bolji...

 

jelah_Skola_odbojka

U subotu, 28.aprila odigrana je odlična ženska prijateljska odbojkaška utakmica u školskoj sali u Jelahu između Škole odbojke za djevojčice iz Jelaha i ŽOK „Panter" Doboj u pionirskoj selekciji. Ova prijateljska utakmica  imala je za cilj da utvrdi stvarni nivo tehnike i znanja mladih odbojkašica  iz Jelaha.  

Čestitke našim mladim odbojkašicama iz Jelaha, na dobro odigranoj prvoj utakmici. Ističemo da su naše odbojkašice počele trenirati odbojku tek prije 2 mjeseca, dok su mlade odbojkašice u Doboju već godinu u trenažnom procesu. Na osnovu svega prije navedenog, mi iz Škole odbojke iz Jelaha, smo zadovoljni pomenutom utakmicom.

Iskrene čestitke i našim gošćama, mladim odbojkašicama  ŽOK „Panter" Doboj na pobjedi.

Treba napomenuti da škola odbojke u Jelahu nastavlja sa svojim radom i da se priprema za narednu prijateljsku utakmicu u mjesecu maju. Iskreno se nadamo da ćemo uspjeti postojeću školu odbojke do kraja godine registrovati kao klub i dati priliku našim mladim odbojkašicama da se takmiče kroz ligu sa ostalim klubovima iz regiona.