PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

13.11.2015.

Interaktivna radionica - IN CORPORE SANO - by Lifestyle Club

Sve učesnike "IN CORPORE SANO” interaktivne raionice očekuje POPUST od 20% na prvi ciklus tretmana kao i BESPLATAN probni čas. 

 

lifestyle_radionica


U duhu poboljšanja zdravlja građana Lifestyle Club organizuje u nedjelju  22. Novembra 2015. Godine u 16:00 interaktivni workshop koji  ima za cilj da pruži dodatnu edukaciju, te odgovori na pitanja građana koji  se žele reaktivirati, kao i način na koji to mogu to uraditi. 

"Riječ je o novoj usluzi koju nudimo i na koju smo jako ponosni. U pitanju je Medical Fitness, koji pomaže ljudima koji imaju određene zdravstvene probleme.” kazala je Giovanna Paparella, vlasnica Lifestyle Cluba-a.

Tim stručnjaka iz oblasti fizioterapije Elvedin Bećirspahić i Adrienne Wolf iz oblasti fitnessa ujednačili su snage kako bi odgovorili na brojna pitanja koja budete imali i pružiće vam dodatnu edukaciju o temama: 

  • Kako se riješiti migrene dugoročno i bez tableta?
  • Sve što trebate znati o išijasu i discusherniji?
  • Oporavak i rehabilitacija poslije povrede. 


Medicinski fitness je kombinacija sportskog treninga i fizioterapije, tj. potpuni individualni program napravljen na principu aktivnog odmora i spremnosti organizma da podnese aktivna i pasivna opterećenja koja su dio njegove svakodnevnice (sjedeći način života, nedovoljna tjelesna aktivnost, nepravilna prehrana..) 

Interaktivna radionica namijenjena je ljudima koji zbog neaktivnog načina života nisu razvili mišiće za držanje kičmenog stuba i zglobova, ljudima koji osjećaju konstantnu ili povremenu bol dok rade neki pokret.

"Kroz interaktivnu radionicu imat ćete priliku da se upoznate bolje sa vašom problematikom kao i sa mogućim rješenjima, zato ne čekajte dalje i rezervišite vaše mjesto već od danas, jer broj mjesta je ograničen.”, poručila je Paparella.  

Sve učesnike "IN CORPORE SANO” interaktivne raionice očekuje POPUST od 20% na prvi ciklus tretmana kao i BESPLATAN probni čas.