PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

20.07.2014.

Badminton kamp u Banja Luci - 21.07. - 26.07.2014. godine

Cilj kampa je da se tokom 6 dana intezivnog treninga unaprijedi igra svih učesnika, a sve to kao priprema za nadolazeću sezonu kada badmintonaše očekuje čitav niz izazova na takmičenjima različitog ranga.

 

novosti_badminton_kamp_banjaluka


Badminton klub Banjaluka, od 21.07. – 26.07.2014. godine u Banja Luci organizuje kamp za igrače mlađih kategorija u čijem radu će učestvovati igrači iz Republike Srpske i Srbije.

Glavni trener će biti Dragan Antić-Uča, badminton stučnjak iz Srbije koji je u svojoj tvornici talenata u svijet vrhunskog badmintona izbacio igrače poput Luke Milića, vicešampiona Evrope do 15 godina starosti, te Dragoslava Petrovića koji je svojim rezultatima izborio nastup na Olimpijadi mladih u Nanđingu. Učin dolazak u Banja Luku biće odlična prilika i za mlade trenere da vide na djelu trenera koji stvara šampione i da to iskoriste za podizanje nivoa svog trenerskog znanja.

U radu kampa će učestvovati 24 igrača što je optimalan broj za rad na 6 terena koliko stoji na raspolaganju učesnicima u sportskoj dvorani O.Š. „Borisav Stanković", a igrači iz Srbije će biti smješteni kod svojih vršnjaka u Banja Luci. Ovakva vrsta smještaja bi trebala postati uobičajena u budućim organizacijama sličnih događaja, na taj način se značajno smanji trošak učesnika a u doprinosi boljem upoznavanju djece i uspostavljanju bliskih prijateljstava.

Kamp će biti organizovan uz podršku partnera: „Mikrofin" d.o.o., „Globtour"-a i „Nestro Petrol"d.o.o. bez kojih bi rad kluba bio nemoguć, na čemu su svi članovi BK"Banja Luka" izuzetno zahvalni.
 
U realizaciji kampa klub ima i veliku podršku uprave O.Š."Borisav Stanković" koja se trudi da u sportskoj dvorani škole okupi što veći broj djece na ovakvim i sličnim vrijednim događanjima.