PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

18.07.2012.

Badminton Summer School započela rad u Otočecu, Slovenija

Elena Kevac i Slobodan Stijaković, članovi Badminton kluba ’’Banja Luka’’, na ovogodišnjem Badminton Summer School, u Sloveniji predstavljaju BiH. Vjerujemo da će naši igrači ovaj kamp iskoristit za unaprijeđenje svoje igre.

 

badminton_europe_seminar

31. izdanje Badminton Summer School je u subotu 14.07.2012. godine započela svoj rad okupljanjem učesnika koji su u Otočec stigli iz 23 zemlje (između ostalih i iz Indonezije). Ovo lijepo slovenačko mjesto koje je smješteno u prijatnom prirodnom okruženju u blizini Novog Mesta 6 dana će biti domaćin mladim badminton talentima i njihovim trenerima koji su se okupili da bi unaprijedili svoje badminton znanje i igru.

Učesnici su smješteni u hotelu „Sport" a treninzi se održavaju u dvorani sa 14 badminton terena i u prostoru oko dvorane koji pruža idealne mogućnosti za kvalitetne pripreme.

BiH je zastupljena sa dva igrača, člana BK"Banja Luka":Elenom Kevac i Slobodanom Stijakovićem. Našim igračima je ovo sjajna prilika da unaprijede svoju igru, ali i da ostvare nove kontakte i upoznaju nove prijatelje. Eli sobu dijeli sa dvije kolegice iz Austrije, a Slobo je u društvu sa predstavnicima Srbije i Mađarske.

Radni dan počinje ustajanjem u 7:00 časova a nakon toga vrijeme je ispunjeno sa 4 vrlo naporna treninga. Naravno svi koji su došli u kamp su bili svjesni da neće biti lako i da sticanje novog znanja ima i svoju cijenu. No svi učesnici su zaljubljenici posvećeni u potpunosti badmintonu i vjerujemo da će stoički podnijeti sve napore, u dobrom duhu i raspoloženju.  O tome govore i izvještaji koje redovno donosi oficijelna web stranica Badminton Europe.

Kamp traje do 21.07.2012. godine.