PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

16.09.2016.

BK Banja Luka, nakon ljeta ulazi u novi ciklus aktivnosti

Školski badminton, para-badminton, rekreativni badminton i vrhunski takmičarski badminton čine široku paletu aktivnosti koje nudi ovaj lijepi, atraktivni, olimpijski i profesionalni sport, sport sa velikim potencijalom za masovno uključivanje svih kategorija naših sugrađana u za njih korisne fizičke aktivnosti.

 

bad_bl_2016


Badminton je zaista: "SPORT ZA SVE!" 


Zato pozivamo sve one u kojima, bez obzira na godine, treperi iskra mladosti da nam se pridruže i ispune svoje živote igrom i druženjem u okruženju koje zrači pozitivnom energijom.

Poziv se posebno odnosi na naše sugrađane sa invaliditetom koji kroz para-badminton aktivnosti dobijaju mogućnost da obogate svoje životne sadržaje, izađu iz izolacije i uključe se u rad kluba ravnopravno sa našim članovima koji nemaju invaliditet.

Apelujemo na sve naše medije da nam pomognu da informacije o mogućnostima koje pruža badminton dođu do što većeg broja naših sugrađana.

U izuzetno nepovoljnim ekonomskim i ukupnim društvenim okolnostima od presudnog je značaja ne dozvoliti da depresija, letargija i inertnost zavladaju u našem društvu, pogotovo među mladima.

Mi u BK"Banja Luka" vjerujemo da možemo našim djelovanjem doprinjeti borbi protiv takvog stanja.