PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Xerses d.o.o Mostar

Power your body

Xerses d.o.o Mostar

Država Bosna i Hercegovina
Grad Mostar
Adresa Stjepana Radića 26
Telefon 036 325 715
Fax 036 325 715
Email xerses@tel.net.ba
Web www.xerses.ba

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

Opis

Tvrtka XERSES d.o.o. djeluje od 2000.

Njeno prvenstveno zanimanje jesu dijetetski dodatci prehrani. Rukovodeći se maksimom "Samo najkvalitetnije je dovoljno dobro!", tvrtka je uvoznik i distributer na području Bosne i Hercegovine dijetetskih dodataka prehrani Weider Nutrition i Muscletech.

Svi proizvodi Weider Nutrition za područje Europe se proizvode u Njemaèkoj i svi proizvodi Weider Nutrition koje na BH tržište plasiramo su podrijetlom iz Njemačke.

Što nam donosi Weider Nutrition?

Kvalitetu na prvom mjestu, namijenjeno rekreativcima, početnicima sportašima, naprednim i vrhunskim sportašima. Kada se zna da je vlasnik Weider Nutrition glasoviti JOE WEIDER, pionir u razvoju bodybuildinga, prehrane, popularizacije športa (časopisi: FLEX, MUSCLE & FITNESS, SHAPE, ...), osnivaè najvećeg profesionalnog natjecanja u bodybuildingu i za muškarce i za žene, Mister Olympia, Miss Olympia, Fitness i Figure Olympia, čovjek koji je u športu od 1936. godine, treba li još neki dokaz kvalitete proizvoda Weider Nutrition. Tko je to još više od 60 godina u športu, tko još ima 60-godišnje iskustvo i znanje, osim JOE WEIDER-a.

Muscletech

Muscletech je No. 1 i najpoznatiji američki brand za maksimalno povećanje mišićne mase i brzo oblikovanje tijela. Utemeljeno na kanadskom principu "Muscletech istraživanja i razvoj" rade više od same prodaje tableta. Istraživanja, razvoj, patenti, proizvodnja i marketing pokazuju kako su ovo najbolje dijetne tablete i dodaci za sportaše na svijetu. Naš cilj je pomoći korisnicima da dosegnu zdravstvene ciljeve i dobru kondiciju.

Na kraju ovog obraćanja Vama, poštovani ljubitelji športa i zdravog življenja, Vi koji ćete to postati, možemo samo obećati da će naši budući poslovni potezi biti rukovođeni isključivo time da Vama pružimo kvalitetu visoke i najviše razine, jer SAMO NAJKVALITETNIJE JE DOVOLJNO DOBRO!.
R.B.   GRAD   LOKACIJA   KONTAKT
1.   Mostar   S. Radića 26   036 325 715

Foto galerija je trenutno prazna.