PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

www.bikeme.ba

www.bikeme.ba

Država Bosna i Hercegovina
Grad Sarajevo
Adresa
Telefon
Fax
Email info@bikeme.ba
Web www.bikeme.ba

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

Opis

Bikeme je, za sada, neformalna grupa mladih ljudi koji svo svoje slobodno vrijeme provode na dva točka i uživaju u pedalanju po gradu i izvan njega.
Nakon nekoliko uzbudljivih vožnji i nezaboravnih druženja, odlučili smo da našu vezu s biciklom ozvaničimo osnivanjem ove grupe.
Želimo da se družimo, uživamo u prirodnim ljepotama naše zemlje i zemalja iz regiona, savladavamo nove destinacije, te podižemo nivo psiho-fizičkih sposobnosti i spremnosti, kako nam udaljenost ili veliki usponi ne bi bili prepreka.
Naše trenutne aktivnosti su usmjerene na kreiranje web stranice i osnivanje udruženja da bismo obezbijedili formalni okvir za realizaciju mnoštva veoma zanimljivih, zabavnih i ambicioznih ideja koje se rađaju u našim glavama, obično u vrijeme odmora nakon napornih vožnji.
Do tada nam ostaje da planiramo redovne vožnje i da se dobro zabavljamo.
Da biste nam se pridružili ne morate imati skup bicikl, skupu opremu, ne morate biti u top formi. Dovoljno je da imate ispravan bicikl, osnovnu opremu, dobru volju da se družite s nama i želju da pomijerate vlastite granice.
Otvoreni smo za sve vaše prijedloge i sugestije i tekstove koje ćemo objaviti na našim stranicama jer nam je cilj da ovo udruženje bude udruženje svih nas – ljubitelja biciklizma.

R.B.   GRAD   LOKACIJA   KONTAKT

Foto galerija je trenutno prazna.