PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Winčester d.o.o. Bihać

Lovačka i ribarska oprema,

Winčester d.o.o. Bihać

Država Bosna i Hercegovina
Grad Bihać
Adresa Vasif-bega Biščevića br. 8
Telefon 037 222 743, 061 142 577
Fax 037 222 651
Email gemo1@bih.net.ba
Web www.wincester.ba

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

Opis

Firma d.o.o. Winčester bavi se prodajom lovačke i ribarske opreme, sportskog oružja i municije. U svom asortimanu zastupamo velik broj svijetski poznatih brendova, te brendove renomiranih domaćih proizvođača!

Prodavnica je osnovana još davne  1988 godine kao prodavnica za prodaju opreme za sport, lov, ribolov i sportsko oružje.
Nekoliko godina poslije, pored poslovnice u Bihaću  otvorena je i poslovnica u Velikoj Kladuši.

Naše najveće zadovoljstvo je naklonost kupaca čije smo povjerenje zadobili u prethodnim godinama i koje smo uspjeli da zadržimo bez obzira na sve strožije zahtjeve u pogledu uvođenja standarda, asortimana, količine i rokova isporuke.

Vlasnik trgovine Murtić Džemaludin strastveni je ribolovac, ljubitelj prirode a voli i lovačka druženja! Osim praktičnog višegodišnjeg iskustva, kontinuiranim i stručnim usavršavanjem, te prisustvom na svim važnijim sajmovima lova i ribolova, vlasnik i na taj način doprinosi kvaliteti i stručnosti u ponudi svoje trgovine.

Lovačka oprema

Uspješno se bavimo trgovinom lovačke odeće i obuće, ranci, torbe, rukavice, prsluci, kabanice, noževi, lovačke optike, pratećeg pribora i opreme za lov i sportsko streljaštvo.

U asortimanu su zastupljeni proizvodi poznatih svijetskih proizvođača kao što su:
Zrak, Narconia, Gamo, Bushnel, Swarovski, Tasco i mnogi drugi.

Ribarska oprema:

U ponudi naše trgovine možete pronaći širok izbor ribolovnih štapova. Dostupni su štapovi različitih dužina i gramaže namijenjeni svim vrstama ribolova.

Nudimo proizvode poznatih svijetskih proizvođača kao što su: Sportex, Cormoran, Scierra, Daiwa, Shimmano, Spro, Greys, Dam, Abu Garcija, Penn...

Od ostale ribolovne opreme nudimo velik izbor ribolovnih struna, udica, olova te ostalu opremu, odjeću i obuću.

Sportsko oružje:

U ponudi imamo veliki izbor oružja, municje i opreme najpoznatijih svetskih proizvođača kao što su: Beretta, Zastava, Walther, Smith & Wesson, Glock, Češka , HS-produkt, Fair, Sabatti, Baikal, Browning, Benelli, Prvi Partizan, Norma, Belot, Rottweil, Remington, Mirage, Belom, Rio i mnogi drugi. R.B.   GRAD   LOKACIJA   KONTAKT
1.   Bihać   Vasif-bega Biščevića br. 8