PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Vodeni park - aquapark - Aquana Banja Luka

sezona počinje krajem maja i traje do septembra

Vodeni park - aquapark -  Aquana Banja Luka

Država Bosna i Hercegovina
Grad Banja Luka
Adresa Aleja Svetog Save 80
Telefon 051 228 400
Fax
Email info@aquana.ba
Web http://aquana.ba/vodeni-park/

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

Opis

VODENI PARK AQUANA, koji se prostire na 38.000 metara kvadratnih, je najveća turistička i zabavna atrakcija ove vrste u Banjoj Luci i širem okruženju.

Akvana je smještena u neposrednoj blizini centra grada u banjolučkom naselju Borik.
U sastavu aquaparka nalaze se tri bazena: dječiji, plivački i bazen sa atrakcijama (tobogan dužine 100 metara, vodeni tok, vrtlog, fontane, masažna ležišta i masažni mlazevi) ukupne vodene površine od 1.500 metara kvadratnih, kao i velike zelene kaskade i površine sa prirodnim hladom od 24.000 metara kvadratnih.
Najsavremenija postrojenja za prečišćavanje vode garantuju higijensku ispravnost i besprijekornu čistoću vode koja se mijenja pet puta u toku 24 časa. Voda se zagrijava na prijatnih 26 -28 stepeni Celzijusovih.
U kompleksu Aquane su dva košarkaška terena i teren za odbojku na pijesku, picerija za kupače Sorriso i dva kafea – Aquarello i Oaza.
Na spratu se nalazi restoran Mediterraneo sa ekskluzivnim enterijerom i predivanim pogledom na park i bazen. Na meniju su razni mediteranski specijaliteti od morske ribe i plodova mora. U sklopu restorana je i odvojeni VIP salon sa 10 mjesta i internet konekcijom, kao i Rouge lounge bar, sa urbanim i nesvakidašnjim ambijentom.
Sezona aqua parka počinje krajem maja i traje do  septembra, a radno vrijeme je svakim danom od 9 do 19:30 časova.

R.B.   GRAD   LOKACIJA   KONTAKT
1.   Banja Luka   MAPA Aleja Svetog Save 80,   051 228 400
info@aquana.b