PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

U.N.SYSTEM d.o.o Gradiška

U.N.SYSTEM d.o.o Gradiška

Država Bosna i Hercegovina
Grad Gradiška
Adresa Vidovdanska bb
Telefon 051 818 064, 065 143 780
Fax
Email u.n.system.ba@gmail.com
Web www.un-system.ba

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

Opis


WEB SHOP U.N.System d.o.o Gradiška Generalni uvoznik i distributer Ultimate Nutrition USA i QNT Belgija za Bosnu i Hercegovinu

Prilikom kupovine suplemenata mora se voditi računa od kojeg proizvodjača se uzima i gdje. Samo ovlašteni uvoznik i distributer može garantovati za te proizvode,da su ispravni i da neće ugroziti zdravlje korisnika.

Da li ste dovoljno informisani?


Danas više nego ikada važno je informisati korisnike Dietary supplement - dijetetski dodatak u ishrani kako bi sami mogli da razlikuju šta je to visokokvalitetan, a šta nekvalitetan proizvod.

Zbog toga pozivamo potrošače da se što bolje informišu kako bi znali kakav proizvod unose u svoj organizam, jer posledica unošenja nekvalitetnih proizvoda ne samo da neće dati očekivane rezultate već mogu izazvati neželjene posledice.

Preporučujemo da uvek kupujete proizvode fi rmi koji svoje suplemente proizvode po najvišim standardima i čiji je cilj ne samo da proda taj proizvod i ostvari dobit već da kupac bude u potpunosti zadovoljan i zaštićen.

Dijetetski suplementi firme ULTIMATE NUTRITION, koji se prodaju na našem tržištu u potpunosti su proizvedeni i pakovani u SAD po najvišim mogućim standardima u fa brici koja se nalazi u Famingtonu CT, USA, i namenjeni za najzahtevnije i po standardima najkvalitetnije, a to je Američko tržište, što se dokazuje i BAR KODOVIMA utisnutim na pakovanjima.

Kao garanciju kvaliteta posedujemo originalne certifi kate o kvalitetu i slobodnoj prodaji overeni od proizvođača i državnog administratora Sjedinjenih Američkih Država.

Kupcima Ultimatovih proizvoda je sve jedno da li će kupo vinu obaviti u Njujorku, Los Anđelesu, Čikagu ili na našem tržištu, jer su sigurni da je taj proizvod onaj pravi. Poznato je da je velika razlika u kvalitetu proizvoda koji se u potpunosti proizvode i pakuju u Americi i namenjeni za Američko tržište i onih koji su namenjeni za Ne Američko trišite, a to su oni proizvodi koji su navodno samo pakovani u nekoj trećoj zemlji.

Mislite o svom zdravlju i o tome koje suplemente koristite. Ono što mi možemo da vam poručimo je rečenica koja već 30. godina nije izmenjena i koju je te 1979 godine kada je u Farmingtonu, CT, USA osnovana kompanija rekao njen osnivač gospodin Viktor Rubino: „NIKADA NEĆEMO POVEĆAVATI PROFIT NA UŠTRB KVALITETA". Hvala mu!

Firma U.N. System je od 1995 godine generalni zastupnik i uvoznik Ultimate Nutrition za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu

R.B.   GRAD   LOKACIJA   KONTAKT
1.   Gradiška   Vidovdanska bb   065 143 780