PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Turistička agencija GUIDELINE d.o.o

Aavanturističke aktivnosti

Turistička agencija GUIDELINE d.o.o

Država Bosna i Hercegovina
Grad Banja Luka
Adresa Kralja Petra I Karađorđevića 7
Telefon 051 212 600
Fax 051 212 600
Email info@guidelinebl.com
Web www.guidelinebl.com

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

Opis

Turistička agencija GUIDELINE d.o.o. se u svom dosadašnjem radu bavila isključivo receptivnim turizmom i smatramo da smo lideri u BiH na polju avanturističkog turizma. Kvalitet avanturističkih aktivnosti i paket aranžmana u našoj ponudi zasniva se na raznovrsnosti, dugogodišnjem iskustvu i atraktivnosti prirodnog okruženja u kojem se sve aktivnosti sprovode.

Ono što nas posebno izdvaja od drugih agencija koje nude usluge u avanturističkom turizmu jeste i to što posjedujemo veliki rafting centar nadomak Banja Luke i što jedini u BiH možemo da ponudimo noćni rafting na osvijetljenoj stazi u kanjonu rijeke Vrbas, koja je kao takva jedina u Evropi i korištena je za potrebe Svjetskog prvenstva u raftingu koje je održano 2009. godine.

Raznovrsnost avanturističke ponude ogleda se u raftingu, noćnom raftingu, kanuingu, kanjoningu, pješačenju, brdskom biciklizmu, paintballu, slobodnom penjanju, off road aktivnostima (četverotočkaši/quadovi) i drugim adrenalinskim aktivnostima. Osim toga nudimo i široku lepezu avanturističkih aktivnosti u zimskom periodu: snow rafting/tubing, krpljanje, planinarenje, skijanje, vožnja motornim sankama, quadovi i druge. Naše aktivnosti u zimskom periodu isključivo smo pružali na planini Jahorini.

Turistička agencija GUIDELINE d.o.o. od ove godine aktivno počinje sa razvojem inicijativnog turizma (outgoing), sa posebnim naglaskom na turističke destinacije zemalja bližeg okruženja (Hrvatska, Slovenija, Crna Gora). Garancija visokog kvaliteta usluge i aranžmana garantuju ugovori sa velikim turističkim kompanijama iz navedenih zemalja (ATLAS, KOMPAS, KON TIKI TRAVEL...).

Pored avanturističkih aktivnosti, naša agencija se profesionalno bavi organizacijom raznih vidova team buildinga, svih vrsta outdoor aktivnosti, promociju žurki i koncerata, animaciju gostiju, smještaj i transport turista, marketing i konsalting, te svaki vid organizacije velikih manifestacija. Za uspjeh i kvalitetnu realizaciju svih poslova garantuje visoko obrazovano osoblje, licencirani vodiči, kao i dobro organizovan servis informacija i rezervacija, koji je uspostavljen na visokom IT nivou.

- Avanturističke aktivnosti
- Poludnevni paket usluga
- Cjelodnevni paket usluga
- Dvodnevni paket aranžmani
- Trodnevni paket aranžmani
- Avanturistički paketi
- Team building
- GUIDELINE rafting fun club
- Kreirajte sami svoj paket
- Rent a Quad

R.B.   GRAD   LOKACIJA   KONTAKT

Foto galerija je trenutno prazna.