PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Športsko-rekreacioni centar Orašje

Posjetite nas i doživite ististinski osjećaj zabave i opuštanja.

Športsko-rekreacioni centar Orašje

Država Bosna i Hercegovina
Grad Orašje
Adresa
Telefon
Fax
Email
Web www.bazeniorasje.com

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

Opis

ŠRC "Bazeni" Orašje je multisadržajni centar za rekreaciju, sport, zabavu i osježenje koji u svom programu nudi mnoštvo sadržaja kao što su tri bazena različitih gabarita za osvježenje sviju dobnih skupina, caffe bar, fast food, tobogan impresivnih razmjera, veliku trvnatu površinu za sve vrste zabave, terene za tenis, svečanu dvoranu za svadbe te ostale prigode, veliki parkirni prostor i ine manje sadržaje.
Centar je osnovan 2004. god. na lokaciji u neposrednoj blizini gradskog stadiona "HNK Orašje" i Novog srednjoškolskog centra koji je u izgradnji. Stalno ulaganje u nove sadržaje i proširenje vodenih površina osiguravaju inovativnost i dopadljivost velikom broju posjetitelja iz lokalne sredine, ali i prekogračnice Republike Hrvatske.
Centar se ističe sa primjenom moderne tehnologije u filtriranju i cirkulaciji vode u bazenima, sa strojim doziranjem zaštitnih sredstava kao što su klor, fugicidi, sredstva protiv stvaranja algi, te adekvatnu kvalitetu pH vrijednosti vode. Stalna svakodnevna kontrola kvalitete vode, osigurava najbolje uvjete za posjetitelje. Centar nije zamišljen kao jednostavni sustav bazena, nego i mjesto gdje se oraganiziraju specijalni event-a kao što je bila proslava u sklopu "Dana hrvatskog filma u Orašju", zatim smotra folklora, modne revije, specijalna primanja i ostalo.

U planu je izgradnja i zatvorenog bazena koji bi omogućio cijelogodišnje korištenje bazena za rekreaciju i plivanje

R.B.   GRAD   LOKACIJA   KONTAKT
1.   Orašje   -