PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Škola odbojke Panter Doboj

Škola odbojke Panter Doboj

Država Bosna i Hercegovina
Grad Doboj
Adresa Kralja Petra 10/44
Telefon 066 499 804
Fax
Email dejan_chalak@yahoo.com
Web http://www.facebook.com/profile.php?id=100002799500919&sk=info

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

Opis

Stručno vođenim treninzima i dodatnom edukacijom, smatramo da ćemo pozitivno uticati na optimalan psiho fizicki razvoj kao i razvoj ljudskih osobina, sposobonosti i motoričkih znanja, a u pojedinim slučajevima i maksimalano razviti takve osobine i sposobnosti.
Razvijat ćemo i niz odgojnih komponenti narocito onih koje se odnose na ponašanje prema drugom pojedincu u zajednici, razvijat ćemo timski rad, život i djelovanje u društvenoj zajednici, uopse pravilan stav prema okolini, zdravom načinu života te prema fizickom vježbanju bez kojeg bi zdrav način života bio nezamisliv.
Ciljano ćemo uticati i na pravilne prehrambene navike djece u sklopu ukupne brige o njihovom zdravlju, a dio treninga (odbojka na pijesku) održavat će se i na čistom zraku u prirodi i u vodi.
Dodatno ćemo poslije svakog treninga, ali i u posebnim terminima utjecati na njihovo održavanje licne higijene ali i higijene opreme i objekata u kojima treniraju.
Pozivamo sve djevojčice zainteresovane za odbojku, koje nisu aktuelni članovi našeg kluba, da se informišu o uslovima upisa u našu školu odbojke na telefon 066 499 804. Za sve koji su se ranije bavili odbojkom imamo adekvatne grupe prema nivoima znanja i mogućnostima. Za sve koji se dosad nisu bavili odbojkom imamo adekvatne početne grupe

Ovim putem pozivamo sve djevojke od II-IX razreda:
Ako imaš sportskog duha, dodji na naše treninge, nauci odbojku - sport profinjenih pokreta, nema grubosti,razvija spretnost, traži brzinu pokreta i logicnost razmišljanja
Treniracemo utorkom i petkom od 18:30 do 20:05 u sali O.S. Vuk Karadzic
trenutno je u toku upis novih kandidata uzrasta od 7 do 15 godina za trening vam treba majica sorc carape i patike te bocica sa vodom za kvalitetnji rad pozeljno je da imate i stitnike za koljena.

Za upis najbrzih, spremna su prijatna iznenadjenja, svaki upisani ce dobiti majicu za trening sa grbom kluba.

R.B.   GRAD   LOKACIJA   KONTAKT

Foto galerija je trenutno prazna.